Zaujímalo by ma mamicky vase skusenosti s týmto sirupom. Moja dcérka má arytmiu srdiečka dostala ho po covide 😪 co take na to zaberá. Pocula som dobre recenzie na just. Dakujem
@sisa_s ano chodime dokonca až k dvom. Ja som skor chcela vedieť ci naozaj niekomu pomohol
Ja osobne dobré skúsenosti s Just nemám, takže neodporúčam ... za mňa zbytočne vyhodené peniaze.
@marickaaaa
Nám produkty nesadli, ale každý si musí sám vyskúšať. Nie každému sadnú rovnaké výrobky. Ani bežné výrobky nepoužívame rovnaké ;). Na arytmiu podľa mňa žiadne maste ani sirupy, veď na to sa berú lieky, ktoré ste mali dostať od kardiológa. Manžel mal arytmiu a to sa riešilo v nemocnici. Uspali ho, zastavili srdce a znova nahodili pomocou prístrojov na správny rytmus.
@marickaaaa možno ako placebo
@marickaaaa dobry den, najskor kardeolog, sirupy su vitaminy...vyliecit srdiecko nedokazu, ale mozu doplnit chybajuce latky v tele...justu sa venujem takmer 8 rokov...ktory sirup vam to odporucali?
@elly23 nasa ma 3roky. Neviem ci by jej takéto niečo urobili. Holter ma kazde 3mesiace a zatiaľ tvrdia dvaja doktori odborníci, ze na lieky to ešte nieje
@marickaaaa na arytmie je super draslik, ale neviem ako deti, dávajte jej banany
Mam skusenost iba s kremikmi.tymian teatree kostihoj sprej eukasol pri prexhladnuti..tieto mam overene odskusane..sirupy sa mi zdaju velmi drahe do tych som neisla.ani tie ich zazracne koreniny a zubne pasty..urcite radsej smer lekar alebo dobry bylinkar
Ja mám s produktami z justu len dobré skúsenosti,malý sa liečil na anémiou,dokonca podstúpil aj transfúziu,užíval lieky ,po stabilizácii a konzultácií s doktormi sme začali používať produkt z justu a pomohlo,taktiež pri prechladnutí mám s týmito produktami dobré skúsenosti....
No ja som z justu skusala esenc. Olej nejaky a kremy asi dva, podla mna je to strašne predražené. Vyzivove doplnky sa daju urcite kúpiť dobré aj s nižšou cenou a kvalitné. Pyramida ako vyšitá. Sirupy vobec ma nelakali.
Inak na co konkrétne aky sirup by podľa teba pomohol?
Just nieje nič viac len obsratý multi level marketing (MLM) a preto sa nájde tolko ludí čo to pozitívne hodnotia, lebo sú nejak v tej pyramíde zapojení. Či už priamo alebo nepriamo, že chcú podporiť predaj sestre/sesternici, susedke či kamoške.
@denka259uzivame1cajovu lyžičku denne od 10mesiacov
@denka259 Dcére som dávala čučoriedkový narosan z Justu na anémiu cca 4 mesiace, vôbec jej na hodnoty železa nepomohol, ale že vôbec ... za mňa zbytočne vyhodené peniaze.
Preto chcem vyskúšať ten just cucoriedkovy. Tam je kopec potrebných vitamínov. Viem, ze arytmia sa nelieči vitamínmi, ale malej chyba nieco a nevie nikto prist na to ze z coho vznikla jej ta arytmia. Dlhodobo mala zápchy a neviem ci aj to nieje hlavný dôvod. Teraz uz kaka kazdy druhy deň, ale neupravilo sa jej to stale.
@dzulli1980 ste jedna z mala...uzivaju to ludia s leukemiou na doporucenie lekara
@marickaaaa vitaminy ano mozu pomoc...no arytmiu...mozno trosku ovplyvnia ..ak tak mi piste spravu
@stulrajterova Nemyslím si, že som jedna z mála ... vo svojom okolí mám dosť ľudí, ktorí zostali z tohto "zázraku" sklamaní ... Vy to predpokladám predávate, je mi jasné, že nič negatívne nenapíšete.
@dzulli1980 aj my sme tak skoncili…vobec nepomohol, zial a to som tiez skor za prirodnu liecbu ako chemii
@dzulli1980 zeny davaju detom robit rozbor po uziti celej flase...vysledky su neporovnatelne lepsie...
ja osobne som JUST najprv kupovala cez jednu milú poradkyňu. niečo vyše 5 rokov. ale keďže v mojom okoli bolo viac ľudí, ktorý mali záujem, rozhodla som sa zaregistrovať sa... nerobím pre žiadny multilevel ako to píše pani vyššie, ale preto, že vidím, ako viem správne nasadenou liečbou pomôcť ... produkty mám odskúšané na sebe a svojom synovi. vďaka tomu, berieme ATB len výnimočne a detská doktorka nám to schvaľuje. Dokonca môj lekár mi to takisto odsúhlasil.
ak má niektorá záujem rada poradím s výberom
@simca06022011 napr. tymiánový sirup je vhodný ak dieťa má soplíky, bolesť hrdla a kašeľ.... produkt sú rôzne, vo väčšine odporúča poradca, a nie sám zákazník, že toto chcem a nepovie na čo konkrétne... preto ten osobný vzťah s poradcom je veľmi potrebný. aspoň u mňa to tak funguje s mojími zákazníkmi.
@evitakovacova ja som sa pýtala autorky najmä, čo sa týka ich diagnózy, ze ktoré. Podľa mna sú tie veci veľmi predražené, a o nejaký super vzťah s predajcAmi nemám záujem, to my stačilo zažiť LR, amway, a iné... všetci majú zaručene super a najsuper veci na všetky ochorenia aké existujú :D tymianovy sirup som dcére doma varila, keď bola chorá, vyjde to pár eur a cuduj sa svete funguje. Dá sa kúpiť aj v lekárni. Mne sa páčia nejaké oleje, krémy ale fakt nie som ochotná živiť MLM a kupovať predražené produkty. Ale to je vec názoru mojho samozrejme.
Arytmiu srdiecka riesi kardiolog, nie podnikatelky so sirupmi...