Ahojte mamičky narodila sa mi dcérka v 28tt. Už sme v nemocnici dva mesiace stym že nám nejde papanie z fľaše. Jeden den vypije vsetko a druhý den iba polovičky ako sa jej chce. Príde nám že je taka pohodlná a lenivá čo sa týka cecania. Doktori mi odporučili zohnať tento sirup že velmi pomáha. Máte snim nejake skúsenosti? Dakujem
@nikusiak9 ahoj ako aj my keď ju krmime trvá to 40 minut aby zjedla 50ml ide to do nej len keď si zmyslí že sa jej nechce tak nebude celé krmenie prespí 🙈a už som z toho na prášky lebo 3 týždne riešime toto papanie najprv sme ju začali stimulovať pomáhalo to len mi to príde že ona keď sa zatne tak to nepojde. Ale odporučili mi tento sirup že by to malo pomôcť 🤷🏼♀️Myslite si že to pomôže ?
poznám ten sirup. nám predpísala resp. doporučila neurol.
žeby nám pomohol by som nepovedala...😉
@deti95060810
Tiež ho používate nato rozjedenie sa? Nevedeli by ste mi nieco odporučiť
Bas nechcú pustiť z nemocnice pokedy bude kŕmení cez sondu zatiaľ je to tak že ako sa vyspí mala. Keď sa jej chce tak ceca z fľaše niekedy vôbec
Davajte moja to iste a jedla ho od mala 4roky
Objednavala som ho z docbsimon vyhladajte google
5€ postovne ale kazdu chvilu potom do buducnosti objednavajte ked maju postovne zadarmo vela usetrite
No viac nez pomohlo myslim ze mam dceru zdravu aj vdaka nemu
@s_lovenka v lekárni povedali správne...
@s_lovenka na jedenie nie...na mozog.
A v lekarni mali pravdu je to na mozog nech pracuje ako ma
@nikusiak9
@s_lovenka
@deti95060810
@janhe ahojte. Nemate niekto na predaj nepotrebny encephabol? Neda sa zohnat a potrebujeme. Dakujem
už sme vyhodili, bol po dátume spotreby...
Takto bola aj kamoska s dvojickami a dnes idu oni zhltnur ju pomaly. Moja zas v nempcnici ako tak jedla a dnes kazde jedenie som nad nou hodinu a pol a to ma 4.5mesiaca