Baby,máte prosím skúsenosti so sirupom DulcoSoft?Naša 2 ročná nekakala už 4 dni (včera len takú bobku) a v lekárni mi odporučili tento sirup.Mám jej dať ráno 8ml.Papá všetko,aj veľa ovocia,zeleniny,mliečnych výrobkov,pred spaním večer a na obed je ešte kojená.Bruško tvrdé nemá,nebolí ju,prdká.Čipku si do konečníka dať nedá,hneď ju vytlačí von.Pomohol vám tento sirup pri vyprázdnení?Za aký dlhý čas?
@barbora1992
A do koľko sa prosím vykakal?Lebo teraz je vo vani a už aj tlačí len ukazuje,že ju bolí,tak nechce vytlačiť.A dala si mu sirup podľa letáčika ráno alebo jej to môžem dať aj teraz na noc?
@katka2505 Ahoj ,ja mám skoro 2 ročnú a tiež máme tento problém a nám osobne nechutil kvázi ,dala som jej to do mlieka nevypila ,potom do vody a samotne no nechcela chuťovo jej to nesadol takže ak vypije vyskúšaj ,ak nie tak ti poradím vypýtaj si na predpis od Dr. Duphalac s tým máme dobré skúsenosti po ňom mala stolicu mäkkú a ľahko sa vykakala po 2-3 dňoch .Samozrejme je to len pre prípad ak by Vám ten dulcosoft nesadol keďže každé dieťa je iné.😊Ešte doplním ,že Duphalac dávala aj kamarátka malému a ona ho mala predpísaný priamo od tej dr.čo mu robila vyšetrenie nenapadne ma presne Gastro ? A im tiež zabral postupne ho vysadili a už sa sám pekne vykakal bez plaču skrátka pomohlo to a išlo to ľahko.Tak držím palčeky nech sa to aj vám upraví.
nam pomohol. a on nema ziadnu chut, pokial viem...
@katka2505 my teraz bojujeme s tym ze 2.5 ročný syn po odplienkovani zdržiava stolicu. Tiež nam v lekárni odporučili dulco soft ale jemu vôbec nezabral. Ak jej dáš čipku, treba jej pridržat nôžky chvíľu pri sebe aby aspon trochu zaúčinkovala kym ju vytlačí, u nas to zabralo. No a inak 100% hruškova a slivkova šťava mu tiež pomohli.
Ahojte zvyknete popri dulcosoft sirup dať aj cipok moja berie sirup bolo fajn doteraz aj teraz sa vykaka no ma stále pospinenu plienku a tak som chcela vedieť či môžem dať aj cipok spolu so sirupom nakoľko mi sme po plastike konečníka a musí sa vykakat každý deň a dostatočne množstvo ďakujem
@katka2505 Ahoj, môjmu synčekovi pomohol.