Zienky SOS....mate niektora skusenost s antibiotickym sirupom Amoksiklav?moja mala ho dostala na predpis ale vyhodili sa jej drobne vyrazky a tak neviem ci jej ho podavat dalej
U môjho tiež vyrážky, kázali prestať s užívaním. Zavolaj svojej dr.
Aj nas maly sa vysypal cele brusko a po tvari boli sme s tym v nemocnici😔
Aj nas krpec sa z toho vysypal ale az 5 dni po uzivani lieku. Bola o reakcia.
Moze to byt reakcia na liek alebo infekcna mononukleoza ak ma povlaky na madliach
Čo ja viem tak pokiaľ sa objaví akýkoľvek vedľajší účinok pri liekoch tak ich máš hneď vysadiť a konzultovať to s lekárom, on ti už povie či ich máš brať ďalej alebo ti predpíše iné
volala som dr.,kazala vysadit......nechapem potom aky zmysel mala liecba ked sa liecila 1den ale oki🙄
@marion09 tak ale bezne sa to stava, ze sa po atb clovek vysype a vtedy sa liecba proste prerusi. Ja mam na tieto konkretne atb tiez koznu reakciu, moje deti zase na ine a tiez bolo potrebne prestat s liecbou. Daju sa nahradit inymi, ale napriklad synovi raz potom ani dalsie nenasadili, lebo ta jedna davka mu proste pomohla a nastastie sa to potom uz nezhorsovalo.
Moja brala nedavno a mala strasne hnacky...moje deti obidve maju hnacky strasne na penicilinove atb...uz ich nedavam predpisovat ani...
my sme mali, žiadne problémy... ak sa vysypala, oznám to lekárovi. Môže to byť reakcia na liek.