Skúsenosti s predlžovaním dolnej končatiny

lulu0904
6. jan 2023

Ahojte prosím vás nemáte niekto skúsenosti s predlžovaním končatiny dolnej u dieťaťa? Ak áno, kde odporucate

volletta
6. jan 2023

@lulu0904 ahoj, osobnú skúsenosť ešte nemáme, v budúcnosti to dcéru tiež možno čaká, uvidíme podľa stavu. My sme teraz akurát zastavovali rast, pretože dcére rastu zle kosti,l. Poznám dieťatko, ktoré už absolvovalo a ešte plánujú ďalšie predlžovanie. Konkrétne naše deti sú riešené vo Viedni u prof. Radlera. My sme okrem toho boli aj na konzultácii vo Varšave v Paley european institute (sú to Američania a poliaci), ale rozhodli pre Viedeň. Viem ti posunúť kontakt na tu mamičku.

volletta
6. jan 2023

@lulu0904 pozerám, že si z KE. Ja som z Prešova, Teova mamka je zo Starej Lubovne. Kam chodíte na ortopédiu?

lulu0904
autor
6. jan 2023

@volletta my chodíme tu v KE na ortopédia tá mamička čo predlžovali jej dieťatku boli kde predlžovať?

volletta
6. jan 2023

@lulu0904 vo Viedni u profesora Radlera. Pošlem ti ju do správy.

lulu0904
autor
7. jan 2023

@volletta my sme boli u profesora Radlera.ked bola dcéra menšia spomínal predlžovanie keď je väčší rozdiel tak sme to zatiaľ nechali tak ten chlapček nevieš koľko mal rozdiel medzi končatinami.teraz sme boli párkrát v Blave MUDr. Fristakova je celkom milá len Blava má dosť odrádza. Inak vy ovládate nemčinu či ste mali tlmočníka?

volletta
7. jan 2023

@lulu0904 my sme boli pri Fristakovej, tiež sme boli spokojni, ale nakoniec sme sa rozhodli pre Radlera. Nechcem zavadzať, myslím, že chlapček mal rozdiel až 16cm.

lulu0904
autor
7. jan 2023

@volletta ďakujem za info už som nasla tu pani na FB. Ste veľmi zlatá že ste reagovala na moju prosbu.

volletta
7. jan 2023

@lulu0904 osobné skúsenosti v našom a vašom prípade sú na nezaplatenie. My sme sa tiež rozhodli na základe osobných skúsenosti niekoho známeho. V nemocnici, kde dcéru operovali bolo veľmi veľa Slovákov lekárov a personálu, pripadne sme boli s niekým na telefóne, kto nam prekladal. Držím silno prsty, ja potom budem asi tiež potrebovať vaše rady a skúsenosti. Držte sa.