baby nemáte niekto skúsenosť s operáciou dieťaťa (3 roky) na pupočnú herniu v NUDCH ? Zaujímalo ma ako to prebieha? Uspanie,preberanie...ako je to tam s parkovaním ak idem s ňou a ako so spaním a jedlom pre mamičku? Ďakujem
@kikulienkadd Fuha,nic nemohol jesť? Asi koľko hodín po operácii? Koľko mal vtedy malý rokov?
Mal 3 a druhý krát 6 rokov. Myslím,že dostal až večeru alebo neviem či nie až raňajky na 2.deň. Ale toto si už presne nepamätám. Op je v celkovej anesteze a odporúčam poslúchnuť sestričky, oni radia kedy a koľko môže po op piť. My sme šli rýchlejšie, syn veľmi chcel piť a potom nám chudák zvracal.Museli sme čakať ďalšie 2hod až sa napije
@kikulienkadd aha ďakujem,no to bude s našou trochu problém,ona pije ako duha 😅 už nech je to za nami...veľmi ďakujem
@superblondina86 prosím! Áno,aj ja ti to so ❤ prajem,nech je to čím skôr šťastne za vami! Viem,že to nie je závažná op,ale bála som sa o syna. Samozrejme si nesmel nič všimnúť, len som všetko obracala na humor a tak,ale odľahlo mi keď sa zobudil,keď večer začal chodiť, keď sme už boli doma atď. Inak parkovanie je tam možné pred budovou NUDCH alebo oproti v garazovom dome,ale cenu netuším.
Všetko dobré 🍀
@kikulienkadd ďakujem moooc za info, dúfam,že aj naša tak dobre zvládne
Ahoj,mám to so synom 2×za sebou(1×pupočný, 1×slabinovy pruh). Vtedy (2014 a 2017) sa to dalo tak,že papiere na op a anesteziologicke vyšetrenie boli vybavené deň pred op,išli sme domov a vrátili sme sa v deň operácie ráno,nalačno. Neviem,či sa to ešte takto dá. Štandard je asi 1.deň príjem,2.deň op,3.deň ak je všetko v poriadku,idete domov.
Na op sa čaká na izbe,nás prišiel vyzdvihnúť klaun z červeného nosa,zaviedol nás dolu na oddelenie kde sa operuje,kde syn dostal naladovku a zakrátko ho prišiel vyzdvihnúť sanitar a išlo sa na sálu. Už bezo mňa,strašný krik u nás,ale každé dieťa je iné. Ja mám pocit,že tá naladovka ho úplne vyhecovala,bol nepokojný namiesto toho aby sa uvoľnil. Na každého to asi pôsobí inak. Op trvala cca hodinu,potom ho doviezli na izbu. Obidvarazy sme si zažiadali nadštandardnú izbu a mali sme ju. Čiže iba my dvaja,každý svoju posteľ. Stravu som riesila bufetom,malý nemohol jesť,tak som sa vždy vystriedala s muzom,aby som mu na izbe nerobila chute, najedla som sa v bufete. Na druhý deň sme oba razy šli domov. Odvtedy našťastie bez problémov,nevrátilo sa to. Má nejakú oslabenu brušnú stenu,vtedy sa stáva,že po jednej op sa zvykne pruh objaviť na inom mieste.