Skúsenosti s neurológmi v Sinalgis

pupava36
27. mar 2018

Ahojte mamulky mám na vás jednu otázku. Teda otázka sa týka mamičiek ktoré majú skúsenosti s neurologickym centrom SINALGIS.Na stránke som sa nič nedozvedela, buď to tam napisane nieje alebo som to tam nevidela, koľko ste prosim platili za detské neurologické vysetrenie???? A ako ste boli spokojné s lekármi??? Potrebujem ísť s mojou 3 ročnou dcérou na vyšetrenie kôli tomu že nerozpráva, či to nemôže byť porucha s neurologickeho hladiska.
Dakujem

janickacrazy
27. mar 2018

@pupava36 Zle si hladala, na stránke majú aj cenník. My sme tam boli, ale už fakt dávno, takže už si to nejak presne nepamatám, ale bolo to okolo 10 eur. Inak sú tam super odborníci, prístup tiež výborný, ale my sme tam boli kvoli úplne inému problému.

pupava36
autor
27. mar 2018

@janickacrazy ďakujem, idem pozrieť ešte raz, nuz, zle som hľadala, lepšie povedané, nevidela som to, keďže som si zabudla nasadit okuliare a bez nich som troška slepá ako netopier 😂

barborka1980
27. mar 2018

My sme boli v roku 2012 a platili sme 25 a robili nám sono mozgu. Boli sme tam spokojní, objednáva sa, myslím že nás vysetroval doktor Mego, odporúčam.

ooo
27. mar 2018

Davnejsie EEG + vysetrenie 45€ a ked sme tam boli naposledy pred asi pol rokom (?) iba na klasika vysetreni, tak 10€. Chodime k Megovi. Pred par dnami som s nim tiez nieco riesila, ale to len telefonicky, ze aby sme sa neprehanali hore dole. Tiez sme tam boli prvy krat kvoli nerozpravaniu a potom este aj kvoli spickovaniu. Za mna vyborny lekar. Syn ma autizmus, je nerozpravajuci a dost negativisticky a bol k nemu trpezlivy a vysetroval ho tak, aby nerobil nieco, co mu bolo v tom momente proti srsti, aby bol co najviac v pohode.

bosorkabb
27. mar 2018

Bola som minulý mesiac. Platila som 25 za vyšetrenie a 20 za EEG.

pupava36
autor
27. mar 2018

Ono to je tak, že moja dcéra sice pozná niektoré slová, aj pomenuje vec, aj mená našich psov vie povedať tiež aj mená svojich kamarátok ale neskladá vety a v tom je problém,ze neskladá vety

barborka1980
28. mar 2018

Nám na to pomohla škôlka veľmi, syn má 3,v septembri ešte nehovoril, teraz začal chodiť do škôlky a pomaly aj vety skladá, dokonca začal spievať pesničky, veľký pokrok

pupava36
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pupava36
autor
28. mar 2018

@barborka1980 no nás poslal detský lekár neurologovi, ešte aj logopedovi a usnemu lekárovi s ňou musím ísť...

pupava36
autor
24. apr 2018

Maminy viete mi prosím vás povedať či sa dá ísť do SINALGIS aj bez objednania??? Či treba sa iba objednať???

citronely
24. apr 2018

@pupava36 urcite objednat

domka23
10. máj 2021

@citronely a vedeli by ste mi prosim povedať či sa dá platiť aj kartou? Dakujem