Skúsenosti s neurológiou na Kramároch

jaja23
26. mar 2019

Ahojte, prosím aké máte skúsenosti s naurologiou na Kramároch? Musíme ísť s 8 mesačným synom. Pripadne s doktorkou Taligovou v Petržalke? V Sinalgis nás objednali až na jún, tak hľadám niečo skôr. Ďakujem za každú skúsenosť.

mirola
26. mar 2019

@jaja23 Bola som aj tam aj tam s malym. Najprv Petrzalka potom kramare. Myslim si ze pani doktorka bola dohodnuta s mojou dr. aby nas tam poslala, rovno sa pytala na “Tanicku” ci nam odporucila aj ine pracovisko, bolo to divne, pediatricka sa vyjadrila, ze na kramaroch sa caka pol roka nech ideme do petrzalky. Po tejto skusenosti som volala na kramare a dali nam termin o mesiac. Ale k veci.. vysetrenie v petrzalke trvalo asi 15 min, spytala sa drobcovu anamnezu, na porod, nejake neurologicke poskodenia v rodine atd. , pozrela drzanie tela motoriku reflexy, sumernost, svalovy tonus, reakcie na hracky, svetlo, zvuky, nakoniec sono hlavicky. Zhodnotila stav napisala spravu a povedala, ze mame dojst este 2x na kontrolu 😂😂.. za 30 eur samozrejme.. inak k nam odmerana, k malemu celkom nezna.. ked ku komcu zaplakal povedala ze nabuduce dobre naladene babatko.. no a na kramaroch bola milsia, k malemu laskava, nezna aj sa s nim zahral urobila to iste okrem sona dalsia kontrola nebola potrebna

jaja23
autor
26. mar 2019

Ďakujem, zatiaľ sme objednaní k Taligovej, lebo na Kramároch tiež až v júni termín. Pri Taligovej ste dávali aj výmenný lístok asi však? Ten treba zrejme všade.

mirola
26. mar 2019

@jaja23 ano davala som