Pekný večer Želám! 🙂 Moja dcéra máva už od malička bolesti brucha a býva jej večer nevolno. Pani doktorka nám predpísala isoprinosine tablety. Pučíme ich pretože dcéra prehĺtať nevie, myslíte že aj tak zaberá? A tak isto nám detská lekárka povedala že máme úžívať probiotiká, myslíte že je vhodné kombinovať tieto dva lieky? Pokial máte skúsenosti s týmto liekom prosím napíšte. Ďakujem 🙂
Nas sused je alergik, berie Isoprinosine vo forme sirupu
Pani doktorka nám ich predpísala presnejšie prti parazitom 🙂
@alenka1111
@alenka1111
Brali sme na imunitu 3 mesiace a pomohli
My berieme sirup isoprinosin,na imunitu,syn je alergik.a astmatik,ale keď sa nás imunologička pýtala,že či prehltne tabletku alebo radšej sirup,tak hneď ma informovala,že nedrviť tú tabletku,pretože nebude mať taký účinok
Tiez sme brali vo forme sirupu - dcerka brala 5x po sebe antibiotika, bola casto chora zo skolky. Uzivala ho len dva tyzdne. Neviem, ci jej nejako specialne pomohol, lebo prislo leto a vtedy tie choroby ustupili. Teraz chodi druhy rok do skolky a uz je to lepsie. Tolko moja skusenost 🙂
@lucy1011 Ahoj, moja dcérka ho brala vo forme tabletiek a pučila som aj ja, keďže moja malá mala 9 mes. Mala niekoľko tt teploty a okrem iného tento liek bol doporučený ako antivirotikum s tým, že sa jej telíčko nevedelo vysporiadať s vírusmi. Pokiaľ ide o probiotiká, tými určite neuškodíš 🙂
probiotika asi preto odporucila,lebo z tohto lieku moze boliet brusko + hnacka
berieme vyse tyzdna a zabral perfektne. dali nam ho po tazkych kiahnoch a chytila aj hlieny aj ked sme boli len doma a dlho aj predtym chrapala a stale mala "vzadu" hlieny a teraz jej to krasne zabralo. mala ma 20 mesiacov.
Ahoj,moje deti to brali na imunitu.Dcerka preto,ze mava casto herpes.Pokial ja viem,tak tie lieky nemaju nic spolocne s bolestami bruska.Su na podporu imunity.Preco ti ich predpisala?Dcerka je casto chora?Ak dcerka nevie prehltat,tak je aj sirup Isoprinosine.To by bolo pre nu lepsie.