Skúsenosti s liekom Isoprinosine

lucy1011
19. jan 2015

Pekný večer Želám! 🙂 Moja dcéra máva už od malička bolesti brucha a býva jej večer nevolno. Pani doktorka nám predpísala isoprinosine tablety. Pučíme ich pretože dcéra prehĺtať nevie, myslíte že aj tak zaberá? A tak isto nám detská lekárka povedala že máme úžívať probiotiká, myslíte že je vhodné kombinovať tieto dva lieky? Pokial máte skúsenosti s týmto liekom prosím napíšte. Ďakujem 🙂

alenka1111
19. jan 2015

Ahoj,moje deti to brali na imunitu.Dcerka preto,ze mava casto herpes.Pokial ja viem,tak tie lieky nemaju nic spolocne s bolestami bruska.Su na podporu imunity.Preco ti ich predpisala?Dcerka je casto chora?Ak dcerka nevie prehltat,tak je aj sirup Isoprinosine.To by bolo pre nu lepsie.

pribinak
19. jan 2015

Nas sused je alergik, berie Isoprinosine vo forme sirupu

lucy1011
autor
19. jan 2015

Pani doktorka nám ich predpísala presnejšie prti parazitom 🙂
@alenka1111
@alenka1111

maja2039
19. jan 2015

Brali sme na imunitu 3 mesiace a pomohli

manielik1
19. jan 2015

My berieme sirup isoprinosin,na imunitu,syn je alergik.a astmatik,ale keď sa nás imunologička pýtala,že či prehltne tabletku alebo radšej sirup,tak hneď ma informovala,že nedrviť tú tabletku,pretože nebude mať taký účinok

jamelia
19. jan 2015

Tiez sme brali vo forme sirupu - dcerka brala 5x po sebe antibiotika, bola casto chora zo skolky. Uzivala ho len dva tyzdne. Neviem, ci jej nejako specialne pomohol, lebo prislo leto a vtedy tie choroby ustupili. Teraz chodi druhy rok do skolky a uz je to lepsie. Tolko moja skusenost 🙂

karin1811
19. jan 2015

@lucy1011 Ahoj, moja dcérka ho brala vo forme tabletiek a pučila som aj ja, keďže moja malá mala 9 mes. Mala niekoľko tt teploty a okrem iného tento liek bol doporučený ako antivirotikum s tým, že sa jej telíčko nevedelo vysporiadať s vírusmi. Pokiaľ ide o probiotiká, tými určite neuškodíš 🙂

iwet7
6. feb 2015

probiotika asi preto odporucila,lebo z tohto lieku moze boliet brusko + hnacka

subidubi
20. jan 2016

berieme vyse tyzdna a zabral perfektne. dali nam ho po tazkych kiahnoch a chytila aj hlieny aj ked sme boli len doma a dlho aj predtym chrapala a stale mala "vzadu" hlieny a teraz jej to krasne zabralo. mala ma 20 mesiacov.