ahojte,ma niekto skusenosť s espricom-pomocnik pri problemoch s koncentraciou,pozornostou a učenim 🙂 ja som to začala synovi davať,uvidim
@dadulkasch no čo? ako? funguje? Patrik ho berie cca 2 týždne
ahoj bral to vtedy ako som sa pytala,ale nebadala som asi zlepšenie,je divoky:O stale rovnako,dada
Ahojte, mojmu synovi teraz neurologicka odporucila ESPRICO....je tu nejaka mamina ktora mi nieco vie o tychto liekoch povedat?
ahojte beru to vaše detičky?moj malý začal teraz,je prvák a škola mu nejde,nesustredí sa.....je to hroza
ahojte.moj syn berie esprico uz pár mesiacov a mám pocit že mu to ide lepšie v škole.ale v správaní nič moc.stále sa dost hýbe a mrví a tiež vyrušuje v škole.moja kolegyna tiež dáva synovi a tvrdí,že je kludnejší.podávame ráno 2 tabletky.vie mi niekto poradit niečo pre syna aby sa kludnil?myslím pohyby.dakujem
@42iveta3 Biofeedback
Dievcata,a moze sa to davat aj vacsim detom-co maju uz vyse 15 rokov,ci len pre mensich to je?
Ahojte ...Moj syn ma ´trosku´ tazsiu diagnozu ako sa tu spomina... Autizmus spojeny s ADHD... Esprico nam odporucila psychiatricka.. Vyskusali sme uz vsetko mozne.. Treba si ale uvedomit ze rocne pri dodrzani davkovania Esprica 2x rano a 2x vecer vas tento liek vyjde na 324 EUR rocne co nie je malo... cize aby to nebol len celkom slusny prijem pre dalsiu Farmaceuticku firmu a ucinok je otazny...
prosím neviete mi poradiť či možem concentrix vytlačiť synovi na lyžičku a tak mu dávať, esprico chcel ale toto odmieta že je to tvre na rozhryzenie
Máte niekto skúsenosť s esprocom aj pri hyperaktivite + adhd ? Dcéra brala 3 mes a nejak stále žiadna zmena... Už ste to dlhodobo ? Kedy prvý účinok vidieť?
@margaretka Pomohol dcérke to esprico nakoniec ? Ďakujem
@ivanaa346 vôbec...2,5mes brala teraz znovu od augusta , znovu na ňu mal prene opačný efekt ešte viac bola hyperaktivna, roztrzita, ppjasena a nesustredena ...teraz mesiac neberie a je kľudnejšia
@margaretka Ďakujem z a odpoveď .Ak by ste našli niečo čo vám pomôže ,dajte vedieť 🙂
ja nie, len viem ze aj s technikov biofeedback su uspechy pri nesustredeni