Moj syn mal prvu okolo jedneho roka a boli sme na prijme v nemocnici, ale kedze bolo plne, tak nam lekar vysvetlil prvu pomoc, do servitku mu dal tabletku a , potom este raz bol na tom velmi zle ked mal tri a opät ale tentokrat ja som ho nenechala v nemocnici. Co nam primar zdoraznoval ze absolutne najrychlejsia prva pomoc ked sa zacne dusit je v lete hlava do mrazaku aby sa nadychol ladoveho vzduchu a nastal odpuch toho laryngusu ci ako sa to vola, a v zime vystrcit von z okna na balkon aby studeny vzduch zmiernil opuch...vysvetloval nam to rukami neviem ti to tak presne opisat. Ale nastastie to vzdy zabralo a nebolo treba ist do nemocnice, a este k priebehu, malinky bol culi ale zlomovo akoby upadal do spanku, z veselosti do unavy, celo som chytila a ,mal horucku, ktora stupala kazdych 30 minut....nad 39 to bolo vzdy, zabali som davala na clenky a zapästia...ja som mala obvodnu kusok asi 10 minut peso, a vzdy to mal najhorsie doobeda...neviem kde byvas, aku dostupnost mas, a velky rozdiel vidim ze mas naozaj malinke babatko Ako vies ze ma laryngitidu?
Moj syn mal prvu okolo jedneho roka a boli sme na prijme v nemocnici, ale kedze bolo plne, tak nam lekar vysvetlil prvu pomoc, do servitku mu dal tabletku a , potom este raz bol na tom velmi zle ked mal tri a opät ale tentokrat ja som ho nenechala v nemocnici. Co nam primar zdoraznoval ze absolutne najrychlejsia prva pomoc ked sa zacne dusit je v lete hlava do mrazaku aby sa nadychol ladoveho vzduchu a nastal odpuch toho laryngusu ci ako sa to vola, a v zime vystrcit von z okna na balkon aby studeny vzduch zmiernil opuch...vysvetloval nam to rukami neviem ti to tak presne opisat. Ale nastastie to vzdy zabralo a nebolo treba ist do nemocnice, a este k priebehu, malinky bol culi ale zlomovo akoby upadal do spanku, z veselosti do unavy, celo som chytila a ,mal horucku, ktora stupala kazdych 30 minut....nad 39 to bolo vzdy, zabali som davala na clenky a zapästia...ja som mala obvodnu kusok asi 10 minut peso, a vzdy to mal najhorsie doobeda...neviem kde byvas, aku dostupnost mas, a velky rozdiel vidim ze mas naozaj malinke babatko
Ako vies ze ma laryngitidu?