mame 2 mesacne babatko a neustale koliky, nechce nam kakat bez rektalnej rurky a zachvatovo place az modrie 😢 uz sme boli aj na gastre kde to riesili tak ako vsetci Dr. ...treba vydrzat !!! uz sme s manzelom zufali neda sa na to pozerat ako sa trapi nase mimino, masirujeme cvicime a vyskusali sme uz vsetky mozne i nemozne kvapky v lekarni..je mi hrozne ze sme s maleho spravili pokusneho zajacika, ale dnes som sa vybrala do bylinkarne a tam mi odporucila kvapky od diochi , obsahuju vsak aj alkohol a hrozne vela byliniek, mate s tym skusenosti?
Ahoj, nam zabrali bud ony alebo si to vysvetlujem este aj tym ze skoncili koliky, zacal maly po 3 mesiacoch konecne sam kakat a fakt sa to stalo zo dna na den.., kazdopadne sme ich pouzivali a vtedy sa to upravili, neviem ci to boli kvapky ale ohlasy na diochi su len pozitivne v mojom okoli. Moja rodina ma sice opovrhovala, ze experimentujem....no uz som bola zufala a pani U. V predajni diochi mi poradila kvapky a malemu sa polepsilo... A ake kvapky pouzivate a kvoli comu?
@baschmil ahoj, neviem ako ste na tom po čase... Ale aj my skusame na malom diochi, ten má ale 14 mesiacov... No a dostat to do neho je dost problém, chutovo sú veľmi výrazne... Vam pomohli?