Škúlenie, uteká mu očko

osminka8
6. dec 2018

Riešil tu niekto detské zabiehanie očka operatívne? Syn 3 rôčky. Hľadáme vhodnú kliniku (skôr súkromnu), som vďačná za akékoľvek info, recenziu, skúsenosť, názor čokoľvek k veci.

zuzik307
6. dec 2018

@osminka8 je stav taky, ze je nutne operacne riesenie? dcerka skuli od 2,5 roka, nosi okuliare s 1-2 dioptriami, ktore drzia ocko v spravnom postaveni...ocka sme lepili, chodili na ortopticke cvicenia a je to lepsie...

saslavka73
6. dec 2018

@osminka8 To sa neoperuje pokiaľ viem. Napráva okuliarikmi. Naša tiež mala, už je to v poriadku.

sipopa
6. dec 2018

pri takom malom dietatku uz chcu robit operacny zakrok? aj ja pokial viem, tak sa to najprv lieci roznymi cviceniami a az ked je dieta starsie tak operativne

ciusinka
6. dec 2018

Môj syn bol na operácii kvôli skuleniu keď mal 2 roky a 2 mesiace,predtým sme skoro rok prelepovali jedno očko, ale bez operácie by sa to nedalo do poriadku..Boli sme na Kramároch v detskej fakultnej nemocnici..Keď ťa niečo zaujíma,kľudne sa pýtaj..

janinah
6. dec 2018

nepotrebujete "luxus" sukromnej kliniky,poteebujete skúseného operatéra a ten môže byť aj v štátnej nemocnici,hladajte DETSKEHO očného lekára,ktorý aj operuje...ak ste už s očkom cvičili a už očný dr. odporúča operáciu,pracujem s očami

deti95060810
7. dec 2018

dcéru chceli operovať už niekoľkokrát....kvôli predoperačným vyšetreniam sa to vždy zrušilo....vysoké hodnoty v krvi...
Super lekárka je v Za, aj operuje len či ešte berie pacientov neviem...