Škúlenie 5-ročného syna

24. jún 2024

Ahojte môj 5 ročný syn skuli. Zrak má ale dobrý teda vidí dobre do diaľky. Čítam si o Tom a našla som že škúlenie môže spôsobiť aj mozgová obrna, mŕtvica alebo nádor mozgu. Máte deti v takomto veku ktoré začali skulit a neboli to nič také vážne? Trochu ma to vyľakalo. Očná lekárka zistí aj dôvod škúlenia či sú oslabené svaly alebo či to má nejakú vážnejšiu príčinu?

ada12345
24. jún 2024

Uz si mala byt davno u ocnej lekarky a nie cakat a googlit si kadejake hluposti na internete.

labocca
24. jún 2024

ano poznam deti ktore maju dany problem - ocka zoperovali a je dobre, aj ja som mala podobny problem. Treba zajst za specialistom kt. ti vsetko podrobne vysvetli. A odporuci dalsie riesenie. Mozno bude stacit ocko prelepovat.... Uvidis.

ivuska027
24. jún 2024

Pane bože, načo zakladas ďalšiu tému. Ešte nemáte za sebou žiadne odborne vyšetrenie, či už očné, ortoped, alergo, hematolog a prepitujem dobre už hrobove miesto nejdes kupovať.
Mamička, upokoj sa, smer pediater, dať spraviť odbery, ktoré Ti boli doporučene, a hlavne nesirit katastrofy.
S najväčšou pravdepodobnosťou má syn alergiu na nejake potraviny, málo železa, potrebuje korekciu oka a menej pozerania do mobilu, aby ho nebolel krk.
A hlavne nepotrebuje vystresovanu mamku na pokraji zrutenia.
Držím palce 🙂

laura164
25. jún 2024

Aj ja som skúlila ako dieťa, lepili mi oko a už som neskulila, niekedy nemusí byť žiadna choroba za tým. Ale aj pri hypertyreoze zvykne byť skulenie

januska12323
25. jún 2024

Choď k očnému konečne a nevymýšlaj kraviny.