Viem ze je tu mnoho diskusii ohladom refluxu ale nikde som sa nedocitala ako na to mamicky prisli same. Maly papa od mala UM BEbu sensitive HA a nemali sme problemy. ale uz asi tyzden je taky nekludny, sem tam mu idu slinky s bublinkami. doteraz si stale pekne odgrgol bez toho zeby mu vyslo mliecko a ak vyslo tak len malicko. ale od vcera mu vychadza aj mliecko, dneska dokonca prvy x grckal po jedení. moze to byt skryty reflux? v sobotu bude mat 6 tyzdnov. ako ste prisli na to vy?
@domka222 aha, no aj nas je ako keby stale soplavy. tahali sme sopliky a nic neslo. cize na sono ma posle doktorka? a ako to prebieha?
@kosicanka2018 myslím že pol hodinu až 3/4pred sonom musela jesť. Potom cca 10 min dr pozeral cez sono koľkokrát sa vráti mlieko naspäť a podľa počtu určil o aký stupeň reflexu ide
Nas maly negrckal vobec , bol kojený avšak v noci chrapcal a obcas aj chrápal , pýtal si často mlieko doktorka vravela ze ma skrytý reflux , negrgal skoro vobec po jedle
Áno, ako píše
@minesasubu, často pila mlieko,tiež som dojčila. Vraj preto,lebo ju zrejme pálila záha. Pri refluxe je lepšie dávať mlieko častejšie, ale v menších dávkach. Mať dieťa stále vo vyvýšenej polohe. Ak je možnosť,po najedení nedávať hneď ležať, ale podržať 10 a viac minút
Po najedení sa aj po hodine zobudila a ako keby stále prehĺtala,mrnčala,bola ako keby stále soplava.Reflux bol potom potvrdený aj sonom