Skrátená uzdička na penise u 4 a 7 ročných detí

dadka13
30. okt 2014

Maminky - máte nejaké skúsenosti s prerezaním uzdičky u takýchto malých detí. Doteraz sme riešili pretiahnutie predkožky - a teraz keď sme to vyriešili - prišiel lekár na to, že majú chalani veľmi krátku uzdičku a navrhuje ju chirurgicky prerušiť. Neviem či je to potrebné v takomto veku, alebo je možné počkať kým budú väčší ( možno dospelí). Aké máte skusenosti? Ďakujem

janazia
20. jan 2016

Dobry vecer mojim synom je to tiez doporucene od lekara maju 12 a 7 rokov a chystame sa tento rok na kozultaciu 🙂

felycity
22. jan 2016

ahoj, môj syn má 6 rokov, tiež sme najprv riešili preťahovanie predkožky, ale nešla úplne kvôli skrátenej uzdičke - neviem, či je to ten istý prípad ako u nás, akurát v lete sme to dali malému urobiť, bola som prekvapená ako rýchlo a bezbolestne, ja som si myslela, že to budú prerezávať a to sa robili prepálením, musel byť síce uspatý, ale po nárkóze bol úplne ok, bez bolesti, ešte v ten deň sme išli domov, 2 hod po zákroku lietal ako šarkan po chodbách 🙂 ( opýtaj sa akou formou by to chceli robiť a uvidíš - hovorí sa, že čím sú starší, tým viac si pamätajú )

slobodny
10. júl 2016

@janazia ja som mal tiez ten problem, najprv sa to odkladalo a nakoniec som musel ist pod noz ked som mal 20 rokov, v sprave kludne odpoviem na blizsie info.

lianka22
1. aug 2018

@felycity dobry vecer. Mozem sa spytat kde to synovi robili prepalenim?myslim kliniku Dakujem.

felycity
2. aug 2018

@lianka22 dobrý deň, na detskej urológii Kramáre.