Ahojte. Syn má o pár dni 6 mes je kojeny..nekakal 5 dní...4 dní ho prikrm ujem.. jedol zemiak..predtým nekakal max 3 dní
Dávam mu vodu aj probiotika..co mu ešte dat
Inak ho nič nebolí aj si poprdi
aai ho zapieklo. pouzi rektalnu trubicku. alebo kuo slivkovu vyzivu
@patka06 áno dávam
V tom prípade tiež odporúčam trochu slivkovej šťavy, ráno na lačno
@patka06 dnes mu ju môžem dat hocikedy..aj vynechať ten obed?
Môžeš dať aj počas dňa, ale najlepšie zaberá ráno.
Obed - príkrm by som nevynechala, len zmenila zemiak napr. za cuketu.
@patka06 pati ďakujem....skúsim.. aj vlocky tu doporučujú.. ale nedávam ešte lepok
zacali ste prikrmy, takze je normalne, ze travenie si musi zvyknut. Podla mna je rektalna trubicka trapenie. Do slivkovej stavy by som tiez nesla pokial dieta nie je zvyknute a nema ju zavedenu.
Je dieta v pohode alebo ma bolesti bruska? ma prdiky? Ak je v pohode a prdi, tak neries. Nepredpokladam, ze pri prvych prikrmoch zjedol misku zemiakovej kase...
Z rad vyssie, poviem takto, pridavat olej/tuk ano. Cuketu teraz v zime? Urcite nie, je to nesezonna zelenina dovlecena zo zahranicia, ktora nema absolutnu vyzivovu hodnotu. A ak mas nahodou domacu, zamrazenu, tak cuketa samotna je "blato" a ak este z mraznicky, tak duplom. Preco nie napriklad batat? Paradoxne, ten ma tiez laxativne ucinky. Ale urcite by som to neprehanala, dietatu sa reguluje travenie pri prikrmoch. Mimochodom poznam dospelych, co chceli zvysit prisun vlakniny, kupili si cerealie a hadzali sa po zemi, tak ich bolelo brucho... crievka sa musia naucit
@cookie29 a koľko dní to mam neriešit
to musis posudit individualne podla stavu dietata. Mne dojcene dieta kakalo raz za 2 tyzdne. Asi tak. Ked sme presli na prikrmy, bolo to castejsie, ale treba chvilku nechat cas. Za mna zemiak nie je idealny ako prvy prikrm, ale moj nazor. Skor zeleninu alebo batat. Zemiak je skrob, takze to sa tazsie travi.
Dávaš do príkrmu aj rastlinný olej?