Ahojte malý si neskutočné "driape" uška ..môže to byť kvôli zúbkom alebo môže mať zápal? Nosíme aj helmičku kvôli zležanej hlavičke
Aké sú príznaky zápalu?
Budeme mať 5 mesiacov .
Ďakujem 😊
skôr nepohodlie uška pod helmou... v týchto teplách si ty nastokni helmu na hlavu...🙄
@deti95060810 práveže helmička je robená tak ze okolo ušiek je vykrojené..
Helmička mu nevadí nosí ju 23hod a robím to hlavne kvôli nemu aby mal peknú hlavičku 😉
@christy1234 náš to robil keď sa tlačili zuby. Postláčaj mu za ušami, keď bude plakať, môže to byť aj zápal
Pod uškom a kúsok za uškom zatlač, ak nebude nejaká búrlivá reakcia, je to OK, bude to zo zúbkov ... bojujem s bolesťou uší od malého dieťaťa, je to strašná bolesť, to by veľmi plakal, keby ho boleli ušká.
@dzulli1980 nemusi ani plakat ani bolieť. Dcera mala akútny hnisovy zápal stredneho ucha a bez revu, teplôt a skriabani si ucha. Dokonca sme v tom case boli 3x do týždňa na usnom, lebo jej nevedeli urobit screening sluchu (od narodenia do 5 mesiacov)
@christy1234 možno vodička v usku ale ušný maz
@christy1234 Môj to robí keď chce spať a keby mal helmu tak by si aj hlavu odtrhol. Prepáč že sa pytam ale prečo ma zležanu hlavičku ?
@naloxon nechcel nám spávať od malička na boku ..ani v perinke ani vankúš proti pretáčaniu nepomohol..najradšej spáva rovno na chrbatiku tak si zležal hlavičku ..boli sme na meraní v Martine a vyšlo nám že má asymetrickú brachycefaliu tak nosíme helmičku aby sa mu hlavička upravila (zagulatila)😊
@christy1234 Aj bratrancova dcéra mala taku hlavičku ale nikam nešli...asi to nebrali ako problém, teraz ma 5 rokov a vyzerá normálne.
ak mu stlačíš uška a bude mu to vadit tak môže ho bolieť uško, ale môj si často driape keď mu idú zúbky