Ahojte baby mala búde mať 4 roky od včera vracia dávame probiotiká čierny čaj dneska vracala 3 krát neudrží v sebe ani vodu rozmýšľam že asi pôjdem s ňou na pohotovosť a keď tak na hodou skončíme v nemocnici príjmu aj mňa nechceme malú tam nechať keď taký náhodu ešte by mi vzali do Košíc s ňou nechcem ju tam nechať
@lena44 zavolaj lekárke aká je situácia,môže mať napríklad poradňu tak aby si neprišla medzi novorodencov s vracajucim dieťaťom
@lena44 a ako pije čaj ? Mala.by pomaly po lyžičkách. Tak 2-3- lyzicky a potom zase pauza. Skús ísť kúpiť kulisek to je roztok pri dehydratácii . Nie je to príjemné skončiť na infúziách .
Kinedryl si neskúšala? A hlavne nesmie piť hneď,alebo krátko po vracaní.Začínať po lyžičkách. Ak nevracia dlhšiu dobu,vtedy začať podávať diétnu stravu.
@30katrusa40 áno dávame po lyžičkách máme aj kulisek
daj jej kinedryl, Hylak a sladeny cierny caj/ mineralku po lyzickach, pripadne rehydratacny roztok. namiesto jedla suchare, ci soletky/slane krekry, nech si telo doplni sol. ked to zajtra neustupi, kontaktuj lekara
@lena44 pokiaľ si dobre pamätám tekutiny sa vstrebu do 15min. Čiže ak vracala od rána 3x určite sa niečo vstrebalo po tých lyzickach. Dávaš predpokladám čajové lyžičky.
Rozpis čo ja viem po 15 min. Ak toleruje tak po 10, potom 5 min. Potom 2 lyžičky, potom polievkovú lyžicu....
Sledovať pokožku, pery, jazyk, či cikala.
V prípade kŕčov, stupnujucej sa bolesti brucha, teploty, hnačky kontaktovať pediatra.
Zrejme ide o virozu, na pohotovosti zbytočne chytíte niečo ďalšie alebo to svoje odovzdáte ďalej. Teraz nedávno bol dosť rozšírený noro vírus.
@lena44 hlavne po zvracani aspoň hodinu, hodinu a pol nedávať vôbec nič potom po malých lyžičkách
@lena44 no uvidis ako sa bude spravat,moja netwr v takom veku pri tychto viroza h vzdy skoncila v nemocnici na infuziach,co sa tak rychlo od odnila a bola dehydrovana.
@ktochytavzite práve toho sa strašne bojím
@lena44 no ved uvidis netwrke uz asi na druhy den bolo tak zle,ze bolo to vidno aj spava slaba,ale napr moje deti si den pohrcali a potom uz dobre,ved posleduj a potom uvidis.
@lena44 panenka skakava. Veď s ňou chod k lekárovi, pichnú jej injekciu a bude dobre.