Stalo sa vám niekomu, že domáci test, čo deti dostávali v škole bol pozitívny a pcr negatívny? Urobila som pre istotu dva a oba boli pozitívne, tak dúfam, že aj pcr test to potvrdí.
Kamoškina sestra školský test 2 x pozitívny a veru aj PCR bol pozitívny
U mňa v škole zatiaľ 100% úspešnosť (ak žiakovi vyšiel pozitívny test doma tak aj PCR bol pozitívny)
čo ja viem, tak bol pozitívny aj antigén aj pcr
ja mam taku skusenost deti pozitivne po skolskom teste,pcr potvrdilo pozitivitu, a ja som si robila cez vikend skolsky test mala som priznaky test pozitivny ,vcera na pcr a pcr negativne
U nás v triede a ešte čo viem od kamaratiek čo maju detičky ( dokopi asi 5 prípadov) tak čo mali pozitivny antigen samotest čo sme dostali v škole tak mali aj PCR...počula som sice ( ale to nemám zo skusenosti ani z okolia len jedna babka povedala) že zvyknu vyjsť často falošne pozitivne tie domace, ale ja čo možem povedať z povedzme priamej skusenosti tak zatial všetky tie čo boli pozitivne potvrdil aj PCR
@evaemah tohoto sa bojím. Sme celá rodina v karanténe a čo keď pcr bude negatívny? Čo potom? Dnes som nás objednala a na testy máme ísť až v pondelok.
ked bude test negativny, konci karantena a hotovo....
Ak vyslo pozitivne dieta, mali by vam test dat na skor,ale je toho vela,cize preto asi az pondelok. Kazdopadne ti,co maju len kontakt s pozitivnym clovekom tak po 5tich dnoch najskor pozyvaju na prc. Ak vam vyjde negativny, ste hned mimo karantenu. Ak mate priznaky ..s najvacsou pravdepodobnostou budete pozitivni ...a tym padom od pondelka bude plynut karantena. Samozrejme iba tym,ktori budu pozitivni. Neviem teda o kolko clenov rodiny sa jedna. My mame za posledny mesiac a pol za sebou uz tretiu karantenu,ale chvalabohu bez ujmy. Vzdy len priamy kontakt s pozitivnou osobou...a po piatich dnoch na pcr,kde vsetky boli negativne. Kamoska ale co ma deti... ako nahle vysli pozitivne, objednali sa na pcr aj rodicia a po piatich dnoch boli pozitivni aj oni.
@katren no hej, to by bolo super, ale máme nahlasenu karanténnu PN a neviem ako by sa to potom riešilo keďže sme obaja rodičia zamestnaní. Teraz som tam volala a vraj sa im to už stalo, ale nevedia ako sa to potom rieši, že im mám zavolať keď sa to stane. Testy som hodila do koša, takže neviem ako to potom dokážem, že mal pozitívny test. Asi mu idem urobiť ďalší.
A za pcr sa platí?
A zaškrtla si pri objednávaní pozitívny antigen? Lebo u nás všetkých takto objednalo na druhý deň na PCR. A karanténa PN sa hlási až po pozitívnom PCR. Hlási ju lekár, aspoň moja skúsenosť v okoli je taka.
@palicka ideme zajtra. Neviem čo to je za systém, lebo nebudem to predsa roznášať keď má príznaky a výjde mu pozitívny školský test. Keď budú všetci čakať na objednanie a potom na výsledky pcr, tak to nemá zmysel. Bude sa to šíriť ďalej.
Si veľmi rozumný človek! Kiežby takých bolo viac, myslím, že situácia by bola úplne iná
@palicka ďakujem a nakoniec aj pcr mal pozitívny. Ja som už tiež chorá, tak som veľmi rada, že sme verili školskému testu a hneď sme ostali v karanténe.
Skoré uzdravenie! Nech Vám to rýchlo prejde!
@palicka ďakujem krásne, už je to v pohode. Dnes som sa konečne dostala aj do záhrady a posedela si na slniečku 🙂.
Tak super!
kamoška sú štyria - muž a deti mali AG pozitivny, ona negatívny a PCR druhý deň všetci pozitivny výsledok
kvoli detom som musela byt aj ja v karantene nakolko nie som zaockovana
Ahojte. Dnes som si robila školský test. Po 10 min. Bol negatívny. Teraz som nahno pozrela po 1,5 hod a tam slabá druhá čiarka 🤨. Pred tým keď sme robili nikdy ani po 2-3hodinach nebola žiadna čiarka 😔. Mám ísť na test?
@macilaci Nie, aj tehotenský test je po 2-3 dnoch pozitivny 🙂 tiež som na jeden zabudla raz a na druhy den ked som ho vyhadzovala skoro ma šlahlo :D vysledok je relevatný po 10 minutach, potom vyhodiť a uz sa nekukať
Zo skusenosti nasej....4 deti co vieme ,teda v nasom okoli, PCR potvrdi skolsky domaci samotest.