Viem ,že nástupom do škôlky sú deti často choré,ale až tak že malý 3 ročný týždeň doma týždeň v škôlke? Stále teplota a sopel,alebo len teplota 😭
My sme 3r fungovali 1 2 dni skolka 2 tyzdne doma...teraz ma 5.5r klop klop uz tahame mesiac .....musi asi kazde dieta tym prejst 😔len to trapeni3 pre nas
Ja sa obavam toho že stále a teplotou aj teraz 38 či to je ok pri každej chorobe teplota?
To ste na tom ešte dosť slušne. Náš bol 3 dni v škôlke, 2 týždne doma. Celý prvý rok takto.
Prvý rok je skrátka taký. Druhý bude lepší 🙃
Tyzden v skolke, tyzden doma mi pride este celkom ok. Ako pisu baby vyssie, u nas bol ten pomer horsi. Teploty zo zaciatku mal pri vsetkom, ale nie velmi vysoke. Neskor uz pri vsetkom nemal.
Joj no to sa deje aktuálne aj u nás a to mam v skolke aj staršieho syna a teda nosil nám dva roky domov choroby aj mladšiemu a myslela som že sa vyhneme tomu v skolke a aj tak,aj napriek tomu že má staršieho súrodenca,nosi tak isto ako keď mi aj doteraz stále ochorel od staršieho🤷♀️
@marianarem on má okolo 37,5 až 38,5... Len neviem či je ok pri každej chorobe teplota aj keď iba zvýšená...keď to porovnám dcéra nebola vôbec chorá možno 2 krát za rok on vkuse
No niektore deti to maju takto a nie je ich vobec malo. Podla mna je ok mat vzdy teplotu. Zvysena teplota/horucka je jednou zo zbrani imunitneho systemu, ma svoju ulohu, casto je ucinna. Poznam deti, co velmi casto nasadia aj ovela vyssiu teplotu, 39-40.
Nás min.rok 2tyzdne v škôlke týždeň doma...tento rok je to týždeň doma týždeň v škôlke...a to sú buď sople,kašeľ,herpes,vyšetrenia u doktorov.
@alexka89 môj má pri tom vždy ak teplotu,vy teplotu nemavate?
Ale mal aj teplotu ale vetsinou len 1-2dni
ano, moja tiez zacala chodit tento rok do skolky
tyzden bola v skolke v septembri, 2 tyzdne doma
....potom chodila ....a teraz zase choroba