Škaredá tvárička drobca od 1. roka

xdomox
31. jan 2020

Babenky poradte...drobec od narodenia ok..krasna tvaricka telo...tak tesne pred jeho rocikom...tak na jesen...zacal mat skarede licka....odrazu...mysleli sme ,ze to od chladu...no prislo leyo a aj preslo to iste stale...zacervenanie a dtobna krupicka...zacalo to neskor aj na rukach aj nohach...na koznom povedala,musi z toho vyrast...ma citlivu pokozku...to je taky typ cloveka a hotovka,ja si myslim,ze od kedy zacali...tak mozno nieco mu netovi sovrw nejakw jefko...uz sme boli v alergologickej amb.brali krv. Uvidime co to z coho...mate niekto skusenost?prikrny zacali

xdomox
autor
31. jan 2020

@xdomox aj avivaz a prasok sme zmenili...kazdy sa pyta co ma taku tvaricku nepeknu...

xdomox
autor
31. jan 2020

@xdomox moj nazor...ci alergia na mlieko...alebo cokoladu

majka_3
31. jan 2020

@xdomox sksus pridať foto líčka... Pripadne navštíviť inú kožnu... Možno bude mať iný názor ako predošlá...

daniella30
31. jan 2020

@xdomox asi atopicky ekzem, ten u malych deticiek je na lickach. Skus neustale licka hydratovat alebo pouzivaj Bepanten kremik stale aspon 3 x denne... moc ti tu asi neporadime ☹

xdomox
autor
31. jan 2020

@daniella30 bepanthen...som davala dlho a nic...uz rozne maste

mmoonna
31. jan 2020

@xdomox skús ešte v lekárni telové mlieko Excipial U Lipolotio. Nám to odporučila pri kožných problémoch doktorka.

maminuska
31. jan 2020

@xdomox vyrastie z toho, mali sme rovnaké . na tvári to zmizlo na rukách to má dnes dospelý syn stále. alergia sa nikdy nepotvrdila.

palomka
31. jan 2020

Skúste ísť k inej kožnej lekárke. Môj syn také mal asi mesiac po narodení. Niečo nám na to dala a potom to zmizlo. Od vtedy ničím deti zbytočne nekremujem. V lete max. opalovacim krémom. A to už majú 11 a 8r. Môže to byť aj alergia a následne ekzém. Počkajte na výsledky od alergologa a potom choďte na kožné.

petra2019
1. feb 2020

@mmoonna mne sa z toho mala zliala celá ocervenela a strašne plakala... Susedina mala to isté... absolútne neodporúčam...

lula313
1. feb 2020

Je rozdiel alergia a intolerancia na potraviny, tá sa práve prejavuje do 24 hodín najčastejšie na kozi(keď už organizmus nevie, ako sa s tým popasovať). Môžu to byt citrusy, mliečne vyrobky, alebo aj vajce. Kup si food detective test, alebo nasad eliminácnu dietu a postupne zaraďuj jednotlive potraviny a sleduj prejavy na kozi.

biela_sova
1. feb 2020

@xdomox Odporucila Ti uz dermatologicka Holtov krem (volne dostupny) alebo krem s kyselinou mliecnou (na predpis, zarobeny v lekarni, krem na mliecnu chrastu sa to vola v beznej reci). To zacervenanie v zime mi evokuje potrebu tohoto kremu. Moze to byt take ekzemoidne, vtedy maju deti licka akoby vystipane od mrazu, aj ked nie je na to dovod. Skus toto este

xdomox
autor
1. feb 2020

@mmoonna to davam stale a nic

xdomox
autor
1. feb 2020

@biela_sova holtov sme nemali ale tu mliecnu ano al efekt ziaden

biela_sova
1. feb 2020

@xdomox skoda, skus este Holtov aspon 3 dni vkuse