Zeny syncek sa vykakal a mal sivu stolicu take sfarbenie,minuky tyzden mal crevnu virozu ,mam utekat do nemocnice?
@july0 bojim sa velmi
Lebo my sme mali tiež niečo podobné nebola sivá ale uplne svetlo žltá + kŕče a bolo toho veľmi veľa a to bolo mesiac po črevnej.
Nebojte zavolajte poraďte sa. Budete mat kľud na duši, určite budete pokojnejšia keď to budete riešiť.
@july0 jenu nic ine nieje,hral sa cely den,papal,bez teploty,mam veky strach ze nieco vazne
Mohli ste ju odfotiť, oni vam povedia že či máte príšť alebo nie.
Už som tak volala keď mal môj syn horúčky či mam prísť
@july0 uz som pisala svojej doktorke
co jedol posledne dva dni ? ak nema bolesti nerobila by som paniku a ak tak k pediatrovi
@mamina7070 klasicke jedla,vybar,masko so zemiakmi,uhorokovy salat,dnes zemiakove placky a polievku krupicovu s vajickom,a este kusok so sestrou knedlik,kapustu
Cervenu kapustu?Nemoze to byt len z toho sfarbene?Najprv by som dobre porozmyslala,ci to nebude z nejakeho jedla.Ja som sa minule zlakla cervenej a potom som zistila,ze mali v skolke cviklu.
@lulu0123 ale on ma svetlu stolicu taku do siva nie cervenu
Zvykne byt taka stolica aj napr. po smolkovej, levandulovej zmrzline (je tam vela farbiva). Nema to z nejakej sladkosti?
Super nebojte sa dajte vediet
@sasalu1 ziadna zmrzlina nic,papal lentilky akurat par
Lentilky su dost farbene, mozno z toho
Ja som zazila podobny stres a mal to vtedy z levandulovej zmrzliny. Dost som vtedy googlila, kym som na to prisla. Verim, ze bude vsetko v poriadku.
@sasalu1 dakujem dufam ze bude moje zlatko
To bude z červenej kapusty.
@januska12323 nejedol cervenu kapustu,nikde to nepisem ,jedol dusenu kapustu normalne bielu
Hlavne je ze nema bolesti neboj inak ta chapem uplne
@july0 no ja ani netusim ci vobec zaspim :(
Môžte zavolať na pohotovosť a povedať im oni vam poradia.