Mamičky, poraďte prosím, moja dvojročná dcerka sa už skoro týždeň trápi kašľom, nasadila som Robitussin Junior na suchy kasel, pomohol jej trosku, lebo sa dusila nenormalne kaslom, ale tam pise, ze do troch dni ma kasel prejst. Nam nepresiel. Poradte nejaky sirup na suchy, drazdivy kasel, ktory mozem podavat dalej, aj ked zacne mat vlhky, produktivny, pretoze jej sa ten kasel strieda. Uz ma vlhky a vzapati sa zmeni opat na suchy. Poradte prosim, aby sa netrapila, chudatko.
alebo Stoptussin kvapky,su super,maleho moc dusilo a nasadila som mu tieto kvapky +3x denne natierala hrudnik aj chrbatik jazvečou mastou a do 6dni bolo po kašli 🙂
Presne tak, najlepsie su stoptussin kvapky v kombinacii s obycajnym kalciovym sirupom. a ulahcuju aj vykaslievanie
Nas doktor hovorí ze prve dva dni ditustat, potom stoptusin
My sme davali malemu STOPKAŠEL sirup pre deti. Pisu tam sice ze je urceny od 3 rokov, ale v lekarni nam povedali ze nech davame davku co je na 10kg hmotnost dietata, ze ho mozme kludne davat. Kasel nam velmi rychlo presiel a to sme pred tym poskusali vselico mozne. Viem ze by mal byt aj STOPKAŠEL pre deti od 1 roka, ale ten sa nam nepodarilo zohnat.
@nikolal stoptusin je aj na suchý aj vlhký kašeľ,ale ak to trvá už týždeň,možno by bolo lepšie zájsť k dr.nech ju prezrie,u môjho syna to tak tiež bolo,striedal sa vlhký a suchý kašeľ a nakoniec bolo treba atb.(a to nie som z tých,čo ich chcú pri prvom kýchnutí).ak nebude treba atb., dá aspoň "utlmovacie" lieky na antihistamínovej báze,aby sa dcérka netrápila
ahoj my mame doma iba sinupret nám všetkým to velmi pomáha. 🙂
nam na akykolvek druh kaslu zakazdym krasne zaberie Mucosolvan junior... uz 24hod vyrazne stlmenie kasla... ine medecinky na kasel neuzivame
Nám veľmi veľmi pomáha solmucol. Vďaka nemu sme sa vyhli ATB, je naozaj super.. Ten dávajte cez deň a večer pred spaním dajte stodal, ten kašel utlmí aby sa lepšie spinkalo. Takto mi to poradila lekárnička 🙂
nam najviac pomohol Stoptusin,po 3dnoch bol klud...
Stoptussin kvapky + fenistil kvapky po chvíli. Overené🙂 najmä na noc.
Cez deň stoptussin a ten kalciový sirup. U stoptussinu prevažuje účinok na utlmenie kašľa, preto ak sa kašeľ stáva vlhkým, meníme liecbu za mucosolvan napríklad.
Preveriť či nebude alergik, astmatik ak sa to opakuje...
u nás funguje vynikajúco Tannen sirup- je to sirup zo smrekových výhonkov+ lipa+med, je to prírodný švajčiarsky produkt (nedá sa kúpiť v lekárni), drahší síce, ale nám pomáha veľmi, naše deti sú alergici a trochu som sa toho zloženia obávala, ale absolútne bez problémov.
davam stoptussin kvapky na lyzicku, na ktoru dam trosku cajiku, a do toho nakvapkam kvapky a hned ich maly zapije
ja som davala na lyzicku na 2x...cize pol davky na jednu pol davky na druhu a nam stacili 3dni,ale myslim,ze 5dni neuskodi-je to skusenost pri druhom synovi 🙂
@nikolal Ahoj Stroptussin sirup