Môžem ho dať do malého množstva mlieka ? Dieťa mi ho odmieta vypiť samotné má rok a pol
Alebo cipok dat do 2r som davala cipok rychlejsieaj zaberie
Ja dávam do Nutrilonu paralen sirup a nurofen sirup. Ale do normálneho mlieka neviem ci sa dá dávať
Do mlieka určite nie. Každý liek sa odporúča zapiť vodou,alebo čajom
Lepšie do čaju. S mliekom sa to môže horšie vstrebávat(tuk). Alebo daj cipok, to je najjednoduchšie
V tých detských sirupoch tá striekacka nie je len ako odmerka. Keď už máš v nej natiahnuté potrebne množstvo sirupu, polahni dieta ale nech má trochu vyvýšenu hlavu na poduške. Pridrž si ho, bude sa metať, strč mu tu striekačku do úst tak, že ju oprieš o vnútornú stranu líca a pomaly púšťaš do hrdla. Takto to nemá možnosť vypľuť. Keď to nedokážeš, daj čipok a máš vybavené.
@mikitilik29 @lenka_vi1 ano samozrejme som myslela UM :D
@zuzkaa1991 @nikpa ano viem skúšala som to s tou striekačkou a dá sa to ale je to boj a chcela by som to dať bez toho všetkého kriku a bránenia sa ....lebo niekedy sa potom cítim ako keby zabehnem maraton :D ..a čipok to je to isté bráni sa a neudržím ho ...
Nehnevaj sa na mňa ale už teraz si nevieš dať rady s 1,5 ročným dieťaťom pri veciach, pri ktorých sa proste nedebatuje. Chytim a urobim čo treba. Aku radu od nás čakáš? Myslís, že dieťa si dá v takom veku povedať? Proste sú veci ktoré sa musia a treba ich vykonať aj keď sú nepríjemné a ťažké. Ešte dlho budeš s nim bojovať vo veľa prípadoch, čím skôr to pochopíš, tým lepšie.
Do mlieka určite nie keď tak do čaju