Sirup Nootropil

kristy942003
24. júl 2024

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať ci máte skúsenosti s týmto sirupom..Malému ho dávam asi tak mesiac dala mi ho neurologička na vývoj mozgových buniek malý ma 10 mesiacov ale poslednej dobe ako mu ho dávam tak je nervózny stále plače a cez deň mi veľa toho nenaspí neviem ci mu škodí alebo to tak ma byť neurologičke sa neviem dovolať najprv nám kázala dávať 1ml vždy ráno po jedle to som mu dávala týždeň ci nema nejakú alergiu na ten sirup a po týždni nám kázala zvýšiť o 2ml každé ráno tak mu to dávam vždy chodíme na rehabilitácie cvičíme bobat cviky lebo neštvornožkuje a tam nám povedali že ked máme cvičenie nemáme mu ho dávať ráno ale vždy po cvičení ale inak ho pije vždy ráno ja neviem čo mám robiť nemáte niekto s tým skúsenosti prosím? Nie a nie sa dovolať neurologičke 16.Augusta máme kontrolu u nej no sle dovolať sa jej to je niečo neuveriteľne…

drake122
24. júl 2024

To je normálne po Nootropile, "nabudí" deti, to je ciel, aby boli čulejšie, ale aj zvyšuje nervozitu tým. Ak to nezvládate s ňou treba povedať doktorke nech zníži dávku, alebo to vysadí.