Sirup na vykašliavanie pre 9 mesačné dieťa

vasjar
7. mar 2022

Ahojte, odporučte prosím nejaký sirupcek na vykasliavanie, ak nejaký je pre 9 mesačného. Myslím si, že je synček na chladený, občas za kašle a ma sopliky.

fiafia
7. mar 2022

@vasjar občas zákasle? Netreba pri troche kašľu automaticky dávať sirupy, kašeľ ma svoju funkciu...ak je však potrebný ja mám rada tussirex je prírodný na oba druhy kašľa alebo stopkasel. Z tých neprirodnych na vykaalavanie sa najviac osvedčil mucosolvan junior. Do nosteka morskú vodu. Sterimar mám najradšej, dobre prečistí noštek. Skóre uzdravenie

andreatytler
7. mar 2022

@vasjar Tu kde zijem sa nedoporucuju ziadne volnopredajne lieky na kasel pre deti mladsie ako 6 rokov. Takze v 9 mesiacoch by som urcite nic nedavala ak to nepredpise lekar.

vasjar
autor
7. mar 2022

@fiafia je to moje prvé dieta😌, a viete, neviem ci mam robiť keď niečo sa deje. Cítim ze je pre chladený, lebo ma iný hlások, a nekasle tak často ale viac ako obvykle. Tiež mu nechcem dávať hocičo, tak som sa radšej chcela opýtať 😉

bela30
7. mar 2022

@vasjar Skús Prospan sirup je na bylinnej báze. My sme ho používali a všetko bolo v poriadku.

fiafia
8. mar 2022

@vasjar tak klasika. Kalciovy sirup sú s príchuťou alebo bez. Ja kupujem dr.sirupova.