Mame solmucol ale nexabera.. sopliky nam zatiekly do krku a z toho kasle.. a dnes aj v noci kaslala ..
Bromhexin kvapky
ambrobene, prospan a natierať jazvečou masťou
Calcium teva najlepsi
@alexka89 ano ten som zacala davat teraz a myslite ze to bude stacit? Ju najviac dusi v noci..
Kalciový sirup nie je na kašeľ - to je len mýtus. Pozri si príbalový leták, ani zmienka o kašli.
Dcérka potrebuje podporiť vykašliavanie počas dňa, aby sa hlieny nezhromažďovali a postupne sa vyčistili dýchacie cesty.
Okrem kvapiek som používala aj jazvečiu masť s eukalyptom
V noci nech spí čo najviac na boku, nechaj jej otvorené okno.
@patka06
@patka06 nam kalciovy vzdy viac zabral ako ostatne ine... takze pre mna to mytus neni.. kazde dieta reaguje na lieky inak... moja nemoze solmucol a inemu zas pomoze.. jazveciu mast mam nie kupovanu ale od polovnika original a natieram jej hrudnik na noc... ale nepomaha zatial uvidime do konca tyzdna .. mali sme do vcera AtB tyzden brala koli zapalu v usiach tak celkovo sme ich mali ale nezabrslo pustili sa jej sopliky a tie jej cez noc zatiekli.. a z toho kaslee teraz a hlavne v noci .. cez den to je lepsie
Aj moji a tiež najviac v noci až sa dusia ..máme stoptusin ale ten 0bodov a to ho už starší berie vyše týždňa takže dnes manžel ide pre kalcium tak hádam pomôže...mne pomohol keď som ho aj v detstve brávala alebo teraz do pár dni
Na vykasliavanie davam sinuptet a mucosolvan junior
Ambrobene