Dobry den, prosim vas s akym sirupom na suchy drazdivy kasel mate dobru skusenost ? Pre 2r dieta. Od Stredy mu davam Prospan. Stale mu zabral no teraz nejak nic. Strasne ho dusi a hlavne ked si lahne. Nechcem kupovat zas 100 zbytocnych sirupov.. dakujem
@viky_21 Paxeladine, aj nas pediater ho odporuca. Nie, nic z toho nema, je na volny predaj. Fakt pomaha.
Paxeladine si chvalia mamicky, okrem toho Levopront sirup, primarne na ceskom trhu ale da sa objednat online aj u nas.
Stoptussin a Paxeladine. Nie som si ista, ale Prospan sa mi zda, ze skor podporuje vykasliavanie.
Ja som skúšala už všetko možné ale ver, či never, najlepšie zaberá tento. Recept je od jednej detskej lekárky z Instagramu. Podľa jej slov je to tento sirup univerzálny, čiže ho odporúča na suchý a aj na vlhky kašeľ.
Je to na platky cibuľa, na plátky citrón/pomaranc a med. Užívať viac x denne a po 2 dňoch vždy urobiť nový sirup.
Moja malá teraz dosť kaslala, v piatok a včera som jej ho dávala a dnes si už nezakaslala ani raz. Moja teda ale aj veľa difuzuje oleje, čiže co zabralo viac si netrúfam povedať, možno spolu? Neviem. Každopádne odporúčam vyskúšať 🙂
Aj u nás najlepšie zabral paxeladine.
Dakujem krasne 🙏 kupila som Paxeladine tak verim, ze pomoze. Ale urcite musim uz vyskusat aj ten cibulovy sirup. Predsa priroda je priroda ☺️
@damira90 Dobré ránko, suroviny sú uvedené dolu na obrázku. Voda tam nejde vôbec. Len navrstvite na plátky nakrájanú cibuľu a citrón/pomaranč a pridajte med, jemne môžete potláčať a o chvíľu mate sirup. Ja malej dávam jeden sirup 2 dni a potom robím nový. Zaberá jej naozaj veľmi pekne.
Tussin kvapky