Mal niekto skúsenosť na hlienovy kašeľ tento sirup rocne dieťa
@nika82 mali ste ho?? Je to na taky hlienovy kašeľ??
Trifed vzdy pomoze
@simona123nina ano je na vlhky kasel
@simona123nina to je taky drijak ze ked ho mal synovec nemohla som ho prebrat po obednom spanku a to spal 5 hodin , po zobudeni jak opity dost dlho
@simona123nina ja mám skúsenosti pri malom s Trifedom ale s tým žltým, tiež na vykasliavanie a pomohol mu veru
@nikpa mam doma aj žltý neviem ktorý mam jej dat ktorý jej lepšie pomôže
@simona123nina syn mal hustý sopel, ťažko ho smrkal. V noci dýchal akoby štartoval traktor, kašlal tak dráždivo akoby už chcel niečo vykašľať ale nedalo sa mu. Po trifede mu kašeľ do 3 dni ustúpil.
@nikpa úžasne až po 3 dňoch mu bolo lepšie??
@simona123nina tento sirup je na predpis, dava ho lekarka podla kaslu na zaklade vysetrenie.. nie ako si vyberies, na liecbu "neviem ktory vybrat" su volnopredajne lieky/sirupy. Pre niekoho to bude prehananie, ale myslim, ze je na to dovod. Je to silny sirup s neziaducimi ucinkami
Inak zeleny - expectorant je na vykasliavanie, zlty na suchy kase...
@simca06022011 mne ho dala lekárka odkiaľ by som ho mala pre boha len jeden deň žltý a druhy deň zelený sama neviem povedala že keď bude kašľať hlienovo tak zelený 🙈🙈
@simona123nina ano, dovtedy mal asi týždeň kašeľ a sopel. Ale nebolo to na dlho, bol 2 dni v škôlke a sme tam kde sme boli 🤦
@nikpa aj vy aj my ja toto nechápem mňa to už nebaví toto je už moc
@simona123nina no hej, čakala som že bude chorý keď nastúpi do škôlky ale aby tam bol 2 dni a potom 2-3 týždne sa doma trápime so soplami a s kašľom a ešte nás všetkých doma pokazde nakazi 🤦 ale Dr a aj v lekárni mi povedali to isté, že tieto škôlkarske choroby sú túto sezónu po korone extrémne rozšírené tak ako inokedy nebývali. S tými rúškami a to, že sme nechodili do kolektívu sa na nás všetkých podpísalo....
@simona123nina žltý je na suchý kašeľ,zelený na a hlienovy
Deti od 6 mesiacov do 2 rokov: podáva sa 1,25 ml 3x denne.