Sirup Coldrex Junior

nikita002
14. jan 2018

ahojte maminky chcem sa spytat na sirup stop bacil davma ho malemu a imunitu a ze vraj sa moze pouzivat aj dlhodobo mate s nim dobre skusenosti???,a prosim vas coldrex junior je od 6 rokov maly bude mat 6 rokov v septembri je mozne podavat mu len polovicu sacku pri nachladnuti???alebo radsej nie????dakujem

kortinka
14. jan 2018

Moze brat sirup stopbacil aj dlhodobo. Co sa tyka nachladnutia, tak da sa coldrex prepocitat aj na kila. Lenze ja nie som velmi za paracetamol pretoze ten znizuje postupne imunitu. Ono je pre niekoho fajn ze hned ti zaberie, zamaskuje priznaky, ale stale uzivanie paracetamolu ja neuznavam. Skor by som zvysila prijem vitaminov (C a D), pitie cajov s citronom a medom, nasadit tekuty rybi olej (ten brat aj dlhodobo) a nech to vylezi (ak je to mozne).

maciatkolulu
14. jan 2018

@nikita002 podla mna je coldex svinstvo....

nikita002
autor
14. jan 2018

Noooo je ok ved sem tam prskne 🙂 davam mu ten stop bacil ved a kupim mu celaskon ......

nikita002
autor
14. jan 2018

@maciatkolulu
@maciatkolulu aha no tak ten stopbacil mu budem davat a vitamin c ...to len ved sem tam prskne

kiks_1
14. jan 2018

@nikita002 Stop bacil áno, hoci by som po čase prešla na niečo iné, lebo organizmus si zvykne. Ja mám pri dcére odskúšaného napr. Hliváčika, pri malom som zatiaľ neexperimentovala.
Coldrex je v podstate paralen v kombinácii s inými účinnými látkami. Paracetamol v detstve poškodzuje pečeň, takže by som určite nedávala. Okrem toho, paracetamol znižuje teplotu a tá by sa hneď nemala znižovať liekmi. Ak je prechladnutý, bez teploty, tak Coldrex by sa nemal ani u starších.
Skús na imunitu sušený zázvor (pozor, nepreháňaj množstvom), šípkový čaj, med, soľnú lampu, eukaliptový olej pri kúpaní,.... . Možností máš až - až, tak chémiu nechaj na poslednú voľbu.

nikita002
autor
14. jan 2018

Zatial ved ok je 🙂 ale prevencia musi byt ....co je este dobre takee na prevenciu asi caj caj caj 🙂

kiks_1
16. jan 2018

@nikita002 Nemusíš iba čaj. Ako som Ti aj písala, soľná jaskyňa, otužovanie, pobyt vonku, zázvor, med, eukalyptus,.... . Možností máš až - až.

pe5ka1
24. jan 2018

My máme toto a spokojnosť. Prírodné veci. 👌👌 Používali sme aj kadejaké sirupy a vitamíny z lekárne ale v tom bola viacej glukozoveho cukru ako vitamínov. Prešli sme na aloe a kidsky a sme spokojní.

nikita002
autor
24. jan 2018

@pe5ka1 a to aloe vera to je na co dobre sa to pije ci???

pe5ka1
24. jan 2018

@nikita002 áno je to na podporu imunity. Pre deti je vhodný aj broskynovy skôr ho vypijú + tieto vitamíny. Nám to pomohlo a užívame stále. Choroby nás obchádzajú a keď už nejaké tie sople sa objavia alebo kašeľ, rýchlo sa dáme dokopy (používame aj iné produkty pri nádche) a hlavne žiadne teploty.

nikita002
autor
24. jan 2018

@pe5ka1 a co este take uzivate ??

pe5ka1
24. jan 2018

@nikita002 používame napr sprej first je to taká prvá pomoc na všetko nádcha kašeľ popáleniny odreniny čistenie pleti a mnoho ďalších veci, Activator používame miesto kynedrilu pri cestovaní, včelí propolis prírodné antibiotikum. Je veľa výrobkov. Krémy používame taktiež

ibrunova
24. jan 2018

@nikita002 Coldrex je vlastne Paralen.

nikita002
autor
26. jan 2018

Pocula som aj biolampa je dobra na prechladnutie nahrievat nos