Ahojte, prosim vas o tipy/rady ako si pomoct.
Plne dojcene babatko ma pomaly mesiac a trpi silnym reluxom. Take, ze nechat odgrgnut, nezabera. Moze byt aj hodinu vo vyvysenej polohe- neodgrgne si. Vtedy je ale vsetko ok. V momente, ako ho polozite do postielky, tak sa povracia. Pripadne sa tam kruti, vzycha, ochka. Potom sa zgrcne a uz je dobre. Ten klinovy vankus tiez nepomaha- tam lezat nechce.
Tie, ktore ste mali podobne skusenosti, nasli ste nejake finty, ktore to zmiernili? Ci ine neostava, len mat nonstop v nosici, alebo na sebe v posteli?
Dakujem za vsetky mozne aj nemozne rady 🙏
@domka222 Ked ho tam polozim, kruti sa na nom, vrti a "zide" z neho dole, takze hovorovo poviem, ze na nom nechce byt. Prisla som na to pozorovanim
Ale dakujem za tip na gastrotuss.
Presne toto som mala s prvym.
Odgrgnut si nevedel. Zato zvracal prudom. Preslo to az ked som zaviedla prikrmy.
Ja som dávala klinový pod hniezdo,aby sa dieťa presne takto nezošuchlo dole 🙂 vrtí sa asi aj preto,že ho môže páliť záha,keď vychádza mlieko hore
@domka222 pod hniezdo skusime 👍 alebo teda este mozno DIY vyvysenie knizkami
Mesačné bábätko nechce byť na klinovom vankúši? A na to si ako prišla? Tak podlož nohy postieľky, aby bola vo vyvýšenej polohe. Dieťa s refluxom musí byť v takej polohe stále pokiaľ leží. Alebo vyskúšaj zahusťovať mlieko,prípadne gastrotuss.