Syn 2.5 rocny pred tyzdnom mal zapal priedusiek vyliecili sme tyzden bol ok. V noci vkuse kaslal nespal. Rano sme boli u lekarky poveda ze priedusky ciste hrdlo ciste. Dala nam fenistil pamycon a sinecod. Cely den strasne kasle place nevie dobre dychat nedari sa mu ani nachvilu zaspat co ho tak strasne dusi. Sestricka povedala ze zajtra s nim mam zajtra prist ze ho vysetri este raz. ale co dovtedy nemoze sa mu daco stat ? Uz tak divne chrci
@macekovam nebudu na mna pozerat jak na sale u ze rano sme boli u dr?
Tiež by som išla na pohotovosť, čo ak sa bude v noci dusiť.? Bratovej malej tiež doktorka hovorila že vsetko čisté ale nenechali sa odbyť a na RTG zápal pľúc... Aspoň Ventolin Vam mala dať, nam pomôžu pri takom kašli jedine ATB, solmukol a na noc antitusika....a Pamycoin je len take kozmeticke ATB nas doktor vzdy vraví...u nas sa doktori striedaju a je to na zaplakanie.
@panonia nedala ventolin ze ma priedusky ciste ale mne sa nezda ako tazko dycha. Rano to az take nebolo
nebudu tam ganit po tebe jednoducho sa ti to nezda a chces nazor aj od druheho doktora, sla by som hned
Nemá laryngitidu? Treba byť veľa vonku,aj spať v riadne vyvetranej nevykurenej izbe.
Ja idem s malým tiež o 4 na pohotovost lebo neskutočne kasle
@chrumka333 on ma kazdu chvilu laryngitidu. On je chory kazdy mesiac
@ariannazara a ma este nejake priznaky ?
Môj strašne kasle sople brutálne po obednom spánku.
Ak sa stav zhoršil tak je to v poriadku a na mieste.. Ty vieš posúdiť stav.. Píšeš ze zle dýcha... Tak asi horšie ako vtedy nie? Z toho súdim...
@macekovam skoncili sme vecer v nemocnici. Cize pani doktorka nemala pravdu ze ma vsetko ciste
Chod s nim na pohotovosť dnes...