Silné prdíky 9 týždňovej dcérky

katarina49
30. jún 2012

Ahote chcela by som sa opytat ,mam 9tt dcerku kojim a dokrmujem nutrilonom ,budi sa kazde 3 hodiny,v noci ked sa zobudi ma silne placlive prdiky ako keby sa jej to tam nahromadilo kym spala a potom to ide von ,len su velmi silne a stale sa puci a place,nviem ci je to mlieckom alebo musi s toho vyrast,bude rada a mate niekto skusenost a poradite ,dakujem

monuska342
30. jún 2012

@katarina49 musi s toho vyrast hlavne ze sa vie vyprdkat a sa jej to tam nezastavuje 🙂 po3 mesiaci by to uz malo byt lepsie

zaira11
15. sep 2012

ahooj my mame to iste presne..cez den to je ako tak ale v noci sa zobudi dam jej MM a potom UM, tiez musim dokrmovat a zacne sa pucit..pouzivas nejake kvapky do mliecka?? ja davam baby calm, ale vsimla som si cim menej jej dam MM tym tych prdikov je menej, mozno by bolo dobre ak kojis upravit stravu

namarie
15. sep 2012

Porozmýšľaj ci si nejedla, alebo nepila niečo čo naduva (aj bublinkove vody) a skus feniklovy cajik, ale ak sa vie vyprdkat tak je dobre a bude sa to zlepsovat, nasa teraz niekedy cez dn prdi tak, ze mam pocit, ze sa tym posuva dopredu 😀 tiez sa mensia potrapila a vyhli sme sa napomahaniu s prdikmi a teraz je dobre... Inak nam Dr. poradil espumisan, ale osobne by som asi skusila sab simplex ak sa bpjis, ze ju to boli..

dash1536
7. nov 2012

Ahoj.toto sme mali aj my.nam zabrala zmena UM.z nutrilonu ho naduvalo strasne.teraz mame Bebu a je to super.taktiez do kazdeho mliecka davame Espumisan.sab simplex nas tiez naduval moc.takzectreba skusat az kym nenajdes spravnu kombinaciu🙂

rebecca2006
7. nov 2012

espumisam a sab simplex sú jedno a to isté, len majú iného výrobcu 🙂 zaujímavé je, že maminy s nimi majú rozdielne skúsenosti 🙂 vyber si ktorý ti je szmpatickejší a daj jej ho. ak má problémy večer, tak na noc stačí...

mondulka
8. nov 2012

My sme mali tiež takéto problémy a sab simplex a ani espumisan nepomáhal..Zo začiatku mala maličká aj MM aj UM a keď bolo len UM tak to bola katastrofa-mala Nutrilon,tak sme ho vymenili a dali infacol-ten je na prdíky a maličká nemá žiadne bolesti krásne spinká celú noc 🙂 ,žiadne pučenie ani nič