zdravím mám 16 rokov... niekedy ma silno pichne v hlave napríklad mám tlak za okom a zadu hlavy ma začne silno pichať trvá to tak 10 sekúnd
neviem čo to je krčná chrbtica ?
ps vďaka za kritiku...
@aver01 môže ísť o migrény. ja to mávam už roky. niekedy aj niekoľkokrát za deň :( tiež bolesti za okom. viac vysvetlí lekár a neurológ....
@aver01 Moja osobná skúsenosť je že išlo o chrbticu navštívila som obvodného, neurológa , maséra a nakoniec som sa dozvedela že sa mi skracujú svaly musela som začať viac cvičiť na chrbticu a cc každé tri mesiace na masáže. Mala som hrozné bolesti a žiadne mastičky ani lieky nezaberali...To pichanie bolo neznesiteľné,ale môžešat aj slabý zrak to je pravda návšteva očného neuškodí aj röntgen hlavy lepšia prevencia...Veľa šťastia a menej bolestí ☘️viem čo prežívaš neboj🙂
ako dlho to pichanie pozoruješ? je to dlhodobá záležitosť? máš aj iné zdravotné ťažkosti?
ak mas tlak za okom, myslim, ze to su take migrenove bolesti. Nemas pri tom pocit suchosti v ustach, zaludok akoby na vode, chces si len lahnut a byt v tichu ? Ak ano, je to s najvacsou pravdepodobnostou migrena. Popytaj sa lekara. Da ti viac kontrolnych otazok a zodpovie lepsie. Treba odsledovat ako casto a kedy najcastejsie sa ti to stava. Ak by to bolo diagnostikovane ako migrena, vie to vyvolat napr. aj nejake jedlo, stres....Nemyslim si, ze krcna chrbtica lebo ta nema podla mna suvis s okom.