ahojte syn dnes ráno začal kýchať od rána už kýchol asi stí raz sople sa mu valia za každým čo kýchne, je pláčlivý, teplotu nemá, dala som mu olynth pred spánkom ale stále sa budí počujem že má čistý nos. Stále si ho rúčkami trie. Je nepokojný. bývaju aj vase deti taketo pri prvom dni natchy alebo mam ist k dr ?
Mňa hlavne chytajú mdloby z tej pravopisnej chyby 😀 Nič v zlom, ale nič horšie som dnes nevidela.
Bože môj matky dokonalé ak nemáte čo poradiť ani nekomentujte. To je to posledné čo má trápi 🙂
@july0 Moj zacal velmi podobne v nedelu... velmi casto kychal a sopel tiekol, ze som musela stale utierat... inak bol velmi zivy, skakal, vyvadzal... z obedneho spanku sa vsak zobudil uplne horuci, mal takmer 39°C... vcera este horuckoval, velmi mu slzili ocka a nonstop tiekol sopel, zacal kaslat a je zachripnuty... dnes zatial bez teploty, ale radsej sa pojdeme ukazat dr.
je to určite nádcha? nemôže to byť aj alergia ?
Jasné to ťažko rozoznať, len ma to tak napadlo lebo môj syn má týždeň problémy s alergiou veľmi kýcha a pretiera si stále oči je z toho nekľudný. Ak budete vidieť že si stále pretiera oči a sú červené skúste kvapky Vividrin sú na prírodnej báze a malému to pomáha.
syn má vlastne alergiu len jeden mesiac v roku vždy v polovičke augusta to začne a v polovičke septembra skončí, teraz vraj rastie ambrózia či ako sa tá burina volá. všimla som si to u neho posledné tri roky. lieky ale neberieme riešim to len takto nejakými prírodnými vecami lebo je epileptik a lieky na epilepsiu sa neznesú s liekmi na alergiu. ale našťastie na nič iné alergický nie je
má len sedem tak dúfam že z toho vyrastie ale keďže on je autista a u autistoch je epilepsia častá tak neviem či z toho vyrastie
@july0 Och, takze predsa len mu vyskocila teplota 😒 My sme dnes boli u lekarky, maly nastastie nedostal ATB, CRP mu vyslo 10, cize zrejme nejaka viroza. Predpisala mu Erdomed sirup na zriedenie hlienov, plus Sinupret a Fenistil kvapky... a pokracovat v odsavani a striekani nosteka.
@july0 natchy?