Syn 12 ročný ma od včera večera bolesti hlavy a teplotu okolo 38 stupňov.Skusame nurofen ale nepomáha mu Čo to môže byť?
@lucia851 mne sa horuckou a silnou bolesťou hlavy začal covid
@lindusss2016 v noci spal
@gabrielkaa kovid nemá sme ho testovali
@lucia851 PCR testom?
@lucia851 môže to byt aj chrípkový vírus
Minulý týždeň ma v sobotu začalo klepať, celá som sa triasla, bola mi strašná zima, myslela som, že mám tetanický záchvat.. Manžel mi doniesol teplomer a skoro som odpadla - 39,5°. Dva dni som takto horúčkovala s boľavou hlavou, potom ma začalo bolieť hrdlo a dostala som ATB. C19 negatívne. Včera začala teplotovať 15r.dcéra, max do 38°. Dnes som s ňou bola u dr., má zápal priedušnice. Šla by som zajtra k dr.
@gabrielkaa to by mal aj antigen pozitivny
@lucia851 ja som bola v piatok na kontrole, že ešte doberiem ATB a v stredu (včera) pôjdem do práce.. no v utorok ma zase začalo bolieť hrdlo, mám také hlieny, že ich neviem vyfúkať, dnes som bola aj s dcérou, aj so sebou na odbery a PN mám predĺženú do budúcej stredy 🤦🏻♀️ ťahám tretí týždeň.. neviem čo je to za potvoru 🤷🏻♀️
Ja som chorá už 2 týždeň!!!! Vybrala som 2 antibiotika a ani jedne nezabrali zajtra idem opäť do doktorky kasel, dutiny zapchate ja už normálne som v koncoch. Toto je horšie ako covid ktorý som mala 2 krát prisaham!!! Už ma aj ucho začína bolieť, mam pocit ze to nemá konca kraja.
Pridávam sa do klubu - celý oktober sa mi to ťahalo. Zápal dutín, hrdla, priedušiek - Zinnat na 10 dní.
Ideme s ním zajtra k lekarke
@lucia851 mne práve vyšiel antigen negatívny s PCR na druhý deň pozitívny
@nikaeli inak toto aj my. Dcera je chora s malymi pauzickami, ze trosicku ustupi, ale neprejde uplne, uz 2.mesiac. Teraz aktualne najhorsie hlieny, co som kedy zazila u nej, ja to iste, aj najmladsi. Len muz a syn tak normalne soplavi. A ja tehotna. Uz neviem, co si dat, ked nic nemozem, nervy toto...
@lindusss2016 presne to mi prvé napadlo.... moja nočná mora, ktorú sme prežili v júni s 5,5 ročnou dcérou.... encefalitída a cerebelitída (spôsobená vírusom kiahní). Najhoršie bolo to, že v deň, keď ju tak silno bolela hlava, že nezaberali lieky a odmietala chodiť (vyšetril ju aj neurológ na pohotovosti) ešte nemala neurologické príznaky - ešte vedela ohnúť hlavu dopredu.... až na druhý deň bolesť hlavy prešla ale prišlo stuhnutie šije (+ milión ďalších vecí)....
@lucia851 presne toto zažívame aktuálne my s 10 ročnou. Bola chorá pred dvomi týždňami, mala teploty, vybrala atb Zinnat. Bola v škole v stredu prvý deň a hneď večer opäť teplota a kašeľ. Boli sme u dr.zobrala jej vytery, predpísala erdomed na kašeľ. Teplotu striedavo má aj nemá. Neviem čo je toto za vírusy teraz. Ako ste vy dopadli u dr?
@livuska124 boze, to sa aj zle cita 😞 verim, ze sa vsetko dalo do poriadku aj po takomto strasnom zazitku 😞
@lindusss2016 našťastie áno, ale boli to najdlhšie a najhoršie 2 týždne môjho života.
@terezka1631 už je zdravý už nemá teploty Dávali sme iba nurofen od teploty a doktorka kázala kúpiť imunoglukan
@lucia851 vie hybat hlavou? Predklon, zaklon? Ked ma silnu bolest hlavy, moze to byt encefalitida, meningitida. Ak to v noci neprestalo, uz ste mali byt u dr 🤦