Šiesta choroba u skoro 16 mesačného chlapca

lienka1701
3. máj 2017

Kocky poradte maly mal tri dni teplotu nad 39 na treti den na brusku a trupe taky krupicovy vysyp je mrzuty vela pije nechuti mu jest...idu mu vsetky styri ocne zuby naraz a sme 13 dni po mmr ockovani...vsetky priznaky mi sedia na siestu chorobu teda podla toho co som na nete citala lenze ked sme po ockovani aj treba navstivit s tym pediatricku?pri prvej dcere som sa s tym nestretla...syn bude mat 16mes dakujem

1983lucka
3. máj 2017

Ahoj, aj my sme mali. Lekárke som volala kvôli horuckam, poradila hlavne zábale a cipok. Presne ako povedala tak to aj prebiehalo. Tri dni horúčka, potom dva dni vyrážky a akoby utalo a nič. Lieky na siestu niesu žiadne. Je hlavne u deti ktorým idu zúbky. Skore uzdravenie😉

lienka1701
autor
3. máj 2017

@1983lucka dakujem

juriva
3. máj 2017

Aj moja mala 3 tyz dozadu a to mala 5 mes .
Mala mala 37.8 C trvalo to 3 dni a na 4 den vysyp.
Za dva dni to zliezlo.
K dr to oznam len.
Malemu davaj vela pit

lienka1701
autor
3. máj 2017

@juriva sak on prave strasne vela pije pyta si stale a zase aj pri tych hiruckach sa veavi dostatok tekutin ze tym horucka klesa

kaja73
4. máj 2017

po MMR zacnaju rekcie na cca 10 den po vakcine a presne horucky a vysyp mozu byt..mate skor reakciu na MMR ako 6 chorobu...casovo aj priznakmi to sedi..

lienka1701
autor
4. máj 2017

@kaja73 no je to mozne a treba ist s tym k dr?

kaja73
4. máj 2017

@lienka1701 tazko povedat..uvidis ako sa to bude dalej vyvíjať ...mozno to hned odznie,ale ak nie tak sa porad s dr...

lulu2014
4. máj 2017

po MMR môže byť výsyp do 6 týždňov.....prejevuje sa to ako osýpky....ale u vás to môže byť aj tá 6 choroba.
Myslím že ak sa prebehnete k Dr. nikomu sa nič nestane....aspoň potvrdí alebo vyvráti úvahy.
Ak to bude jedno alebo druhé neurobí aj tak nič. Ale ide aj predĺžený víkend....ale rozhodnutie nechávam samo že na vás.
Prajem veľa zdravíčka. 🙂

lienka1701
autor
4. máj 2017

@kaja73 volala som dr ze von mozme dnes uz vysyp zuadny horucky mal naposledy v pondelok len je mrzuty idu mu tue ocne

bridgetim
12. máj 2017

Ahojte, maminy.mali vase deticky pocas siestej choroby aj bolesti noziciek? (Neviem ci klby, ci svaly-proste bolest noziciek).

lienka1701
autor
12. máj 2017

@bridgetim ja veru neviem bol mrzuty sli mu aj zuby ked som dala fenistil na noc bolo to lepsue aj so spankom nakolko ten vysyp asi svrbel ale normalne stvornozkoval a staval aa k nabytku len bol viac pricapeny na mne a nechcel sa hrat