Ahojte, ak ma niekto skusenosti so 6 chorobou u 2 rocneho dietata, aky mala priebeh tato choroba ? dnes ma 5 den horucky, splhalo sa to cele dni aj na 39,9 mava zimnicu studene nohy ruky nemozeme spravit ani zabal. 2 den horucok mal na tele drobne vyrazky a stale ma telo take flakate cervene, vcera sme boli u dr ale nie nasej lebo neordinovala tak u zastupujec, urobila len vyter zo zadku a povedala ze mame cakat kym ustupia ze ak je to 6 choroba tak zvyknu byt takto dlho vysoke horucky. Mne to normalne uz nepride a dnes chcem ist na pohotovost zaniest moc a nech spravia crp.
Dakujem za odpovede 🙏
To asi nebude 6. U nás trvali horúčky 3-4 dni, síce vysoké, ale keď sa začala vyhadzovať, tak horúčka klesala.
@kappikk my sme mali 7.chorobu, horúčky sme mali 5dni 40-41c🙈,potom sme dostali vyrazky (ruka, noha a v ústach)trvalo to ca 8dni.potom sa zacalo koža na dlani a na chodidlách olupovať, uz sme mesiac po chorobe a stale sa to olupuje, a uz aj nechtove lôžko.Prisaham je to horší ako covid
Toto zrejme nie je 6ta choroba. Obe deti ju mali, ale mali kopu malých fliačkov po celom tele, nie takéto veľké mapy. A horúčky ustúpili do 72 hodín
My sme mali 6 chorobu - 3 dni vysoke nezrazitelne horucky (39,5) , na 4 den prestali a dcerka sa mi vysypala. Take vacsie bodky cervenkaste. Nie mapy zliate.
My mame teraz 3 dni vysoke horucky pop podani nurofenu klesnu.A na treti den ma aj drobny vysip.Ale este ma horucky.Dnes o malinko menej.Kolko možu trvat tie horučky?
@blondinka7620 ak má vysyp od začiatku horúcok, nejde o 6 chorobu. Tam sú 3-5dni vysoké horúčky bez akýchkoľvek iných príznakov a až potom vysyp,ktorým sa už ochorenie končí. Akonáhle sa vysype dieťa, horúčky prestanú,vysyp môže trvať ešte 2 - 3dni.
@jaskolka na treti den rano uz mal vysip drobny ale este mal v ten horucky a dbes je stvrty den a horucky akoby ustupovali.Uz nemal 39,a nad ale max 38
@kappikk fuha no neviem, keď mal syn 6tu chorobu tak mal 3-4 dni horúčky a drobné vyrážky prišli až potom. A ten výsyp už bol bez teploty.