Ahojte, pri šiestej chorobe musí byť prítomná horúčka alebo nie? Môže byť že len vysev bez horuciek? Ďakujem
@kamowa dcérke sa urobil vysev popoludní a je vyhadzana cela, ráno pôjdeme k dr. Bola aj v kontakte s osobou ktorá mala kiahne, ale myslím že tie to nebudú. Teda zatial tak nevyzerajú
Nezjedla niečo nové? Pre šiestu je práve teplota typická.
teplota - staci len zvysena, moj tak mal, jeden den 38, potom uz len cez 37, a vysev dosiel na 4ty den
Dobrý večer. Moja dcérka prekonala šiestu chorobu v čase, keď mala 1,5 roka. Bola na odbery a čakala ju operácia hernie. Mala som vtedy veľmi dobrú pediatričku. Dcérka mala 4 dní takmer 40 teploty a potom sa jej po telíčku spravili vyrážky na 2 dni. Veľmi som sa zľakla, obávala som sa, že sú to vtedy aktuálne osýpky. Lekárka mi o polnoci povedala tak, ako to aj bolo 4 dni vysoké teploty, potom sa vyrážky počas 2 dní. Potom bolo všetko v poriadku.
Držím Vám palce, hlavne veľa zdravia. Všetko dobre dopadne ❤️. Erika.
Dcera mohej znamej teplotu nemala ... a siestu chorobu dostala druhykrat
Nemusi byt horúčka, nas malý nemal horucku a mal siestu, potvrdene od dr a nakazil aj iné deticky bohuzial, lebo sme hneď nevedeli ze je to siesta choroba, mal len zo tri vyrážky na zaciatku a žiadnu horucku
Po atb sa moze vychádzať aj neskor, nie hneď...moja sa vyhadzala den po dobrati atb i keď týždeň to uz je dosť dlho
@hopeja ATB dobrala včera, zle som sa vyjadrila, pardon
musi byt horucka