Siedma choroba u skoro 3-ročnej dcéry

zuzka2807
25. okt 2022

Ahojte, dcéra má 7.chorobu. Máte niekto skúsenosti? Ako dlho trvalo, kým sa deti dali dokopy? Kedy sa mohli vrátiť späť do škôlky/školy? Stalo sa vám, že aj ako dospelí ste to od deti chytili? Ďakujem pekne za odpovede.

katkasmacka
25. okt 2022

Ahoj,my sme to nedavno absolvovali. Kym ma pluzgiere je infekcna cize dovtedy mimo kolektiv. Dr.vravel 7-10dni. Vsetko ale zalezi od toho ako to dieta znasa...nasi mali len zopar pluzgierov.No viem ze to moze mat aj tazsi priebeh,vyhadzane usta,ruky,hrdlo,bolest pri prehltani a pod. Tak isto, my dospeli sme to nechytili,no kamaratka ano,teda zase,zalezi. Uvidis ako to bude u vas.

evelyn246246
25. okt 2022

.. aktualne si tym prechadzame ...syn ma 7 ...najprv 3 dni vysoke teploty, ziadny kasel ani sopel nic ...na 4 den vysyp na trupe ..brucho a za usami ..teploty ustupili na 38 C len 1 x k veceru ...ma mierne opuchnute uzliny, hrdlo a okolo oci ...na zaciatku ked sme nevedeli co to je tak sme boli v noci na pohotovosti kde mu urobili vsetky potrebne vysetrenia a vsetko ok ...za mna priserna choroba ...vraj ked uz je vysyp tak to nieje infekcne a po prekonani je dozivotna imunita ...vravelo viacero lekarov co syna vysetrovali ...dnes je to 5 den ..dufam, ze cim skor budeme mat po ..