Ahojte, dcéra má 7.chorobu. Máte niekto skúsenosti? Ako dlho trvalo, kým sa deti dali dokopy? Kedy sa mohli vrátiť späť do škôlky/školy? Stalo sa vám, že aj ako dospelí ste to od deti chytili? Ďakujem pekne za odpovede.
.. aktualne si tym prechadzame ...syn ma 7 ...najprv 3 dni vysoke teploty, ziadny kasel ani sopel nic ...na 4 den vysyp na trupe ..brucho a za usami ..teploty ustupili na 38 C len 1 x k veceru ...ma mierne opuchnute uzliny, hrdlo a okolo oci ...na zaciatku ked sme nevedeli co to je tak sme boli v noci na pohotovosti kde mu urobili vsetky potrebne vysetrenia a vsetko ok ...za mna priserna choroba ...vraj ked uz je vysyp tak to nieje infekcne a po prekonani je dozivotna imunita ...vravelo viacero lekarov co syna vysetrovali ...dnes je to 5 den ..dufam, ze cim skor budeme mat po ..
Ahoj,my sme to nedavno absolvovali. Kym ma pluzgiere je infekcna cize dovtedy mimo kolektiv. Dr.vravel 7-10dni. Vsetko ale zalezi od toho ako to dieta znasa...nasi mali len zopar pluzgierov.No viem ze to moze mat aj tazsi priebeh,vyhadzane usta,ruky,hrdlo,bolest pri prehltani a pod. Tak isto, my dospeli sme to nechytili,no kamaratka ano,teda zase,zalezi. Uvidis ako to bude u vas.