V nedelu sme sa vratili z predlzeneho vikendu kde sme navstevovali bazeny,dcera v noci zacala teplotovat,teploty trvali 3 dni az do vysky 40°C,na podnebi som si vsimla najprv cervene flaky,nasledne afty,dcera odmietala jest aj pit,po 2 dnoch sa jej zacali vyhadzovat vyrazky po nohach ktore niektore boli naplnene zltkastou tekutinou,tieto vyrazky do dna akokeby praskli a su na nich chrasty,crp mala 51.Chcem sa opytat ci ide o 7.chorobu alebo o kiahne,vyrazky su na nohach,dnes par pluzgierov na spodku noh a par na rukach.
Siedma choroba by bola aj na ploskach noh a na dlaniach. A vyrazky pri nej nie su pluzgiere naplnene tekutinou. Podla mna tiez skor kiahne. Lekarka sa k tomu vyjadrila teda ako?
Kazodpadne si kup hned hypermangan a kup ju v tom, dalej tantum verde napr. (Alebo betadine ale neviem ake stare je dieta, ti sa porad v lekarni ohladom riedenia a pozor na alergiu, skus najprv na kusku.)
@anavixy doktorka sa vyjadrila,ze je to infekcia z bazena,ze sa to podoba na 6tu chorobu,ale tu sme mali a vyzeralo to inak alebo ze aj na 7mu chorobu,no neviem teda.Ale pojdem ai kupit ten hypemangan a vykupem ju v nom.Mala ma 9 mesiacov.Dakujem za odpoved.
Ale myslite si ze keby to boli kiahne nema ich lokalizovane aj niekde inde ako len na nohach?
@anavixy nie antibiotika nedostala nakolko po dni jej brali znova crp a to sa znizilo o polovicu a afty z ust zmizli za 3 dni,natierala som ich takou fialovou vodickou,jedine ostali taketo skarede vyrazky na nohach a par sa ich vytvorilo aj dnes,hlavne na spodku noh medzi prstami 😪
Dobry den. Chcem sa len spytat, ci sa vam podarilo zistit, co to bolo za chorobu. Nasa dcera.ma rovnaky priebeh ako popisujete. Dakujem. dufam, ze ste chorobu uspesne porazili.
Podla mna skor kiahne