Siedma choroba

jogal
23. júl 2015

Prajem pekný deň, a chcela by som sa opýtať či niekto počul o siedmej chorobe. Ďakujem za príspevky

moni
23. júl 2015

@jogal siedma? si si ista?
nie piata alebo siesta?

dobromila1111
23. júl 2015

O siedmej som este veru nepocula, max. 6

jogal
autor
23. júl 2015

Šiestu sme už mali. Teraz má nejaké vyrážky na nohách a rukách. Babina hovorila, že čítala niečo o siedmej chorobe.
@moni
@dobromila1111

moni
23. júl 2015

@jogal babina asi zle citala 😉
v puse nema nic? lebo by to mohla byt ruka-noha-usta infekcia/choroba 😝

jul11
23. júl 2015

@jogal mne to znie ako piata,vtedy su tiez vyrazky ako v siestej,ale v siestej su na hrudniku a v piatej myslim na nohach.myslim,ze sme uz mali obe choroby

lenka110611
23. júl 2015

mám dojem že si už sami vymýšlame nové choroby a dávame im mená - kým porodím druhé dieťa bude aj dvanásta choroba... 🙂 sorry baby ale toto je už moc 🙂 🙂 🙂 🙂

jogal
autor
23. júl 2015

@moni možné to je, lebo mu nechutí jesť. Nevieš ako sa toho zbaviť? Doporučuli nám len kúpať v hypermangane

moni
23. júl 2015

@jogal ja som pusu vyplachovala salviou, davala som vitB, viac vitC a fenistilove kvapky proti svrbeniu. U stna to bolo sprevadzane aj teplotami takze sme davali aj nurofen/paralen

jogal
autor
24. júl 2015

@moni ďakujem, dnes nastúpili aj teploty

moni
24. júl 2015

@jogal tak skore uzdravenie! A pozor, je to infekcne a casto to chyti aj dospely ak ma horsiu imunitu 😖

anuskaaprazko
24. júl 2015

nema aj v ustach? nemoze mat HFMD? http://najmama.aktuality.sk/clanok/234504/najca...

rostklec
5. júl 2018

@jogal otvaram znova temu, siedma choroba existuje, práve ju oznámil lekár, je to ruka noha usta, a názov 7. choroba je ,,ludovy,,nazov. To píšem pre tie premudrele trubky. Pre tých co hladajú viac info, príznaky: 3,5 ročné dieta ,,len,, teplota 38,8, trvajuca 2 dni. 9 mesacne: vyrazky na nozickach, lytkach vyzerá to ako potnicka, afty v puse, teplota do 39, odmieta kojenie i inú stravu už druhý deň. 2,5 rocna: teplota do 39, nechut k jedlu. Ja dospela bolave vyrážky na tapkach noh hlavne popod prsty, na rukach v oblastiach popod prstene, teplota, malatnost a bolesť v hrdle ako pri angine. Dr kazal afty natierat gencianovou vodou, vyrazky fenistilom, znizovat teplotu, a na bolest paralen nie brufen ( nurofen) to nám ale zabera lepsie na teplotu. Tak veľa zdravia

katren
5. júl 2018

@rostklec my mame teraz doma 4z5 😀