Je mozne že 5 ročne dieťa ma šedivé vlasy? Ma to “v génoch” Ocinko zacal šedivieť v 24 a dedo bol cely šedivý tiež skoro už pred 40. Ale je normalne aby 5 ročne dieťa malo šedivé vlasy?
@bajka16 ešte nie vsimla som si to len vcera. Kde tu mozno 3-4 vlasky boli sfarbené do biela
a niesu len blondave?
Moja mama zacala byt sediva ked mala 16 rokov .. mna to zatial obchadza
zasa koli 3-4-rom vlasom by som nepanikarila...viem ze aj my so sestrou sme sa ako deti smiali ze uz sedivieme ...ale to sme mohli mat tak 10 rokov a obcas sa nasiel biely vlas co sme vytrhli 😀 ak ta to potesi ja mam zachvilu 33, sestra 34 a sediva niesme ani jedna 😀 stale saobcas objavi biely vlas a vytrnem a zasa pol roka- rok o tom netusim 😀 podla mna to bude len nejaka porucha chvilkova, vlasy vypadavaju a rastu stale nove...mozno pri korienku sa nedostalo farbivo v danu chvilu a hotovo, par bielych vlasov na svete. inak ja mam tmave vlasy a keby som sedivela tak vlasy by sa mi menili na sivu nie snehovo bielu...
To som veru ešte nevidela-nepocula.. Veď pigmentacia vrcholí v období puberty a nie, že už ustupuje🧐
My sme mali tri šedivé vlasky od narodenia uz 🤔
Môj syn,keď mal 5rokov,tak si rozbil hlavu vo vlasovej časti hlavy a odvtedy má na danom mieste trs šedivých vlasov..
Nemoze mat vitiligo? Prezri mu pre istotu pokozku na hlave ci tam nema biele fliacky.
Moj spoluziak mal ako 12rocny trs sedivych vlasov a povedal, ze to je z nemcinarky, ktora ich tyrala neskutocnym sposobom pod heslom "Patka je najlepsia motivacia, potom sa ziak zacne ucit, aby si ju opravil"... :D
Mam kamarátku, co mala šedivé vlasy od malička. Nebolo ich nejako strašne veľa, ale dosť na to, aby to bolo vidieť, obzvlášť, keď mala dlhé vlasy. Za socíku sme si nemohli farbiť ani nechty, nieto ešte vlasy, takže trpela tým riadne hlavne v puberte. Potom na strednej si už farbila.
@whatever1 nema
a nie je to este zvysok povodnych detskych bielych vlaskov? Moje deti maju v kutikoch cela a vzadu na krku pod tmavymi vlaskami akoby zvysok bielych blondavych vlaskov.
Odfotíš?
@vitacalcin waaaw..poslala foto do modelingovej agentury ? Ty zvycajne hladaju nezvycajnych ludi 🙂
No to som teda ešte nevidela.. dedične to asi nebude v 24 je normálne sediviet ja mám 24 a už začínam sediviet tiež. Konzuktovala si to s pediatrickou?