Sedalia sirup na pokojný spánok

katka1513
15. jún 2014

Ahojte maminy,potrebovala by som radu ohladom nasho nepokojneho spanku.mame 15 mesiacov a strasne zly nocny spanok,syn sa dokaze budit aj kazdych 10 minut,sme v noci velmi casto hore a mrnci.vylucila som bolesti bruska,ked idu zubky to poznam ale toto trva uz zopar mesiacov,neviem si dat rady.zijem v zahranici,nasej dr.som to uz hovorila ale ma to vraj prestat samo,ale mam jednu znamu dr na SK a odpoorucila mi sedaliu sirum,myslite ze s tym mozem uskodit este viac alebo mam to skusit,neviem si dat uz dady :( baby radte .... Dakujeme

lauricka
15. jún 2014

asi mate celkovo zle spankove navyky, takze zrejme potrebuje trochu viac ako len Sedaliu. Ale ta by mu nemala vobec ublizit. A ci pomoze? To nezistis, kym nevyskusas.

katka1513
autor
15. jún 2014

Je pravda ze sme boli teraz na SK mozem porovnat spanok tam a doma.doma to je o cosi lepsie ale mninimalne 3_4 krat za noc sa zobudi.bolo aj obdobie placu ale takho dost intenzivneho.ale zas to preslo ale hore je dost casto stale.

hopeja
15. jún 2014

Nám nepomohla, ale treba vyskúšať, niektorým deťom pomôže.

sosanna88
15. jún 2014

@katka1513 tiez nepomohla...napis mi do IP. nieco viac. od rana do vecera, vas rezim a navyky. co najpresnejsie. skusim poradit. ja som si s malou uzila svoje...zaver je taky, ze skutocne prejde samo!!!
ale su triky, kt. pomozu troska to ulahcit sebe aj dietatku. mne pomohlo viacero rad mamiciek odtialto, tak by som ti to zhrnula, a aj podla vlastnej skusenosti.
ak chces...

hopeja
15. jún 2014

@sosanna88 a co jej pomohlo? My sme na tom skoro rovnako

dobromila1111
15. jún 2014

@sosanna88
tiez si necham poradit..

sosanna88
16. jún 2014

@hopeja ja by som chcela vidiet aky mate rezim...takto budem len strielat milion moznosti. to moc nepomoze 🙂

alenka210
22. dec 2015

@sosanna88 ahoj mohla by si mi aj mne poradit?

miranda323
11. feb 2016

no to by aj mna zaujimalo.u nas katastrofa

maca283
12. feb 2016

@miranda323 Ahoj ked bola mala viac noci nepokojna tak som ju natrela levandlovým mliečkom a upokojila sa Alebo je dobrý medovkový kupel ten som pouzivala ked bola malinka a bola som spokojna krasne vonia a mala spinkala celu noc

mimi1900
11. okt 2016

Dnes som kupila Sedalia sirup.....My sme s tym tiez rovnako.....zle spi a budi sa velakrat....ked niekto ma nato nieco tak piste ...dakujem

evittam
11. okt 2016

@mimi1900 No jasné, ak dieťa nechce spať - tak ho idem "napchať" liekmi....., 😠 A čo ti poradím - hľadať príčinu nespavosti a nie kupovať lieky a zbytočne to pchať do malého dieťaťa. Ale veď áno je 21.storočie - na všetko máme lieky.....

kp7333
11. okt 2016

U nas Sedalia nepomohla. Co pomaha je dodrzovat spankovy rezim (kazdy den vstavat a ukladat v priblizne rovnakom case), naucit dieta zaspavat same bez pomoci rodica a starsie deti (nad 1 rok urcite, niektore skor) vystahovat z rodicovskej spalne do detskej izby. Kazde dieta sa budi x krat za noc, problem je, ked nevie opat zaspat same bez pomoci rodica. To sa pri vacsich detoch da natrenovat.

mimi1900
12. okt 2016

@sosanna88 prosim napis aj mne co vam pomohlo..dakujem

mimi1900
12. okt 2016

@evittam to bola rada lekara....moznosti hladame este stale...ale nic ....nepotrebujem negativne komenty..dakujem

evittam
13. okt 2016

@mimi1900 Si na verejnom fóre - takže musíš rátať s tým, že tu budú aj komenty, ktoré sa ti nebudú páčiť. A to nie je negatívny koment - to je názor. 😉

lubicajanoskova
25. júl 2019

@sosanna88 dobrý deň, 🙏 neporadíte aj mne tie typy na zaspavanie. Naša Ninka sa vkuse budi a bez toho aby sme ju nevzali na ruky, nezaspí.

haidy61
29. apr 2022

@sosanna88 dobry den. Viem ze je to uz stary prispevok ale vedeli by ste aj mne napisat ako sa vam podarilo upokojit noci diettka? Dakujem