Ahojte, maly ma dva mesiace a ma seboreu v hlavicke, ktora sa mu dostala do usiek a z tych mu ju neviem dost a ani neviem co robit. Mali ste niektora taky isty problem? Za vsetky rady dakujem.
@nunusik37 neviem ci ste sa uz zbavili problemu so seboreou ale ak nie pytajte si v lekarni mlieko na pokožku hlavy od spolocnosti KAMEDIS. Je to na vlasovu cast pokozky ale aj na krk, usi, kdekolvek sa to da dat. Ja mam sice starsie dieta, a na tom mlieku je ze od 6 mesiacov ale neviem preco by to nemohli aj mladsie deti..je to na prirodnej baze - bez parabenov, SLS, steroidov, bez parfumacie a farbiv.takze lepsie ako niektore detske pripravky 🙂
@nunusik37 nam pomohol olejcek s kyselinou salycilovou, da sa to kupit v lekarni. Najprv nam lekar predpisal zinkovu mast, ale ta je priserna pretoze sa neda umyt a myslim ze nam ani nepomahala, potom sme presli na tento olejcek, malemu som uska potierala aj modrou vodou(gencianova violet, tiez v lekarni, ta posobi antibakterialne) a kazdodenne kupanie -vymyt s detskym mydlom sebamed, po case seborea uplne zmizla. Drzim palce🙂