Seborea u mesačného bábätka

21. apr 2021

Baby, ja som uz nestnastna 😕. Nas maly ma seboreu, a nic nepomaha. Ma na oboch lickach vela cervenych vyrazok, a cervene flaky. Detska lekarka mu predpisala Holtov krem. No nepomohol. Tak nas poslala na kozne. Na koznom predpisala doktorka Locoid crelo, a tiez Excipial u hydrolotio no uz 3 dni mu teda toto natieram a stale rovnako zle 😕👶😢. Hrozne ma tie licka nas milacik. Je este sanca, ze ten locoid, a excipial zacnu pomahat? To iba nas drobcek ma take vyrazky cervene na lickach? Papa iba sunar.

selest
21. apr 2021

Aj moj to ma. Mal to aj prvy syncek. Ako to prislo tak odislo.

jvasenka
21. apr 2021

My sme pouzivali EXCIPIAL U LIPOLOTIO + urea a pomohlo -dcera to mala na oboci a neskor vo vlasoch

sssimikkk
21. apr 2021

@jvasenka ahoj, prosim ta, ten excipial ste davali aj do vlaskov? Mala to ma len trochu na hlave, mame nejaky speci sampon a snazim sa vycesavat, ale excipial doma mame tak by som vyskusala 🙂

izabellik
21. apr 2021

kolko ma drobec? ak je to este novorodenec, tak to moze zmiznut tak ako aj prislo, deticky sa takto cistia 🙂

jvasenka
21. apr 2021

@sssimikkk ano aj do vlasov, chvilu su take zamastene a potom uz normalne ale stale sa to vracalo..teraz je uz dlhsie klud co sme zacali pouzivat sampon babe na mliecnu chrastu