Ahojte
Naposledy mi v rýchlosti povedala pediatricka že na seboreu je dobrý pre malé bábätká biodema ale nepovedala ktorá.
Prípadne ak niekto vie🤗 alebo čo ste používali vy?
@effy777 voda so sódou bikarbónou, potierať hlavičku a zmizlo. Mne lekár povedal že to je z prekysleneho organizmu matky, neviem čo je na tom pravdy
@effy777 obom mojim deťom aj niekoľkým v okolí pomohol tento šampón 🙂 skúšali sme predtým rôzne veci.
@betkaulicna
@diamond007
@diefca
Malý nemá tie šupinky skôr také červené a že mu to ide na krk a aj nižšie. Pozerala som že tá mliečna chrasta je iná než to čo máme my ale doktorka že je to seborea🤷
@effy777 môžu byť aj červené samozrejme a môžu byť aj na obočie, za ušami a pod. Ak sa vám to nezdá, choďte koznej
@diamond007 on má také červené fľaky skôr ale kúpili sme biodermu len sa tak zle roztiera
@betkaulicna aj nam toto pomohlo
@54tinka54 ahoj prosím ťa pekne, ako dlho si natierala ichtamolovou masťou kým sa to vysušilo a zošúpalo? Môj malinký vyzerá takto isto a už tri mesiace sa s tým trápime. Mal to aj na tváričke? Dakujeeem
@julkakolenova natierala som to 2x denne tuším 5 dní alebo týždeň nepamätám si už presne. Potom už mal iba také šupinky ktoré sme začali premasťovať tou druhou masťou.
Na tvári to nemal.
@effy777 babysquam, ak toho este nie je vela. Ale naozaj pomohla az mast od dermatologicky a vycesat.