ahojte boli sme pri detskej lekárke s tým, že sa maličkej porobili po tvaricke male cervene vyrazky s bielym striedkom. povedala, že je to seborea. dala nam robenu mast,ktora nam bohuzial vyrazne poskodila.malá to mala rozšírené, úplne červené a vydráždené až opuchnuté po poškrabkaní. v pondelok sa chystám ku kožnej len som chcela vedieť, čo zaberalo vám a či náhodou niekto nepoužíval exomegu od a-dermy.ďakujeeeeeem
My sme mali podobne vyrazky na tvaricke.u koznej sme neboli.na pohotovosti nam kazali davat fenistil 3x denne tolko kvapiek,kolko vazi.a skonstatovali ze je to alergicka reakcia.a potom sme boli kvoli refluxu na gastre a tam nam pani dr povedala ze na alergicku reakciu to nevyzera.lebo to nema nikde inde.ze je to skor nieco ako cistenie.ze nic na to nemame davat ze to zmizne same.a tak aj bolo.skus pozriet na nete su o tom clanky.ja by som na to urcite nic nedavala.pokozka nemoze dychat a este ked je tak horuco.ked svrbi tak ten finistil kvapky.ziadne experimenty u takeho maleho babatka.
dobra kozna lekarka by mala zobrat ster z vyrazky a vylucit ci nie je pomnozena nejaka kvasinka,roztoc.