Mamicky,
ako ste si poreadili s mliecnou chrastou u deticiek, co im pomohlo?
Dakujem.
Skusala som olejceky - absolutne nic, potom od biodermy ten kremik na to urceny - tak isto nic, potom som skusila sampon od BABE na mliecnu chrastu - tento pomohol, vypouzivala som ho do polovice flasticky a potom sa dali pekne zlupnut 🙂
@mirkaknm Oboje, co spominali. Aj BABE sampon ale aj vazelina z lekarne. Mam odskusane oboje a oboje funguje.
@mirkaknm Nám pomohol olej, pred kúpaním nechať pôsobiť kľudne aj pol hodinu a umyť. Ostalo len pár chrastičiek. Podľa uváženia možno odlúpiť, niekto ich vyčesáva, ale mne to nešlo, bála som sa, že tej citlivej pokožke na hlavičke ublížim. Počkali sme do ďalšieho kúpania a zopakovali.
U nás pomohol šampón od Babe..
@mirkaknm Aj u nas sampon Babe. Uz po jednom pouziti viditelne lepsie.
@marianarem u nas tak isto. Ten sampon je super
@mirkaknm nám vôbec Babe nepomohol. Pomohol obyčajný kokosový olej. Nechala som jej pred kúpaním vždy aspon hodku dve na hlave pôsobiť a potom vycesala. Všetko zišlo dolu po dvoch kúrach.
Dakujem krasne za odpovede.
Ta lekarska vazelina je co zac?
Skusim najskor ten kokos.olej (pride mi to take najsetrnejsie) a potom mozno ten sampon ako pisete.
Z coho to vznika? Viem ze to ma nieco s mazovymi zlazami. Dcerka je alergik a trpi atopickym ekzemom.
Tak asi nam to moc nepridava. No snazim sa vzdy zistit z coho to je a najst pricinu.
Dakujem
sampon Babe zabral u oboch deti... vazelina a taketo veci su fajn ak nema dieta moc vlasky... ale u nas napriklad starsi syn mal vela dlhych vlaskov... raz mi poradili indulonu modru na to... a nadavala som tyzden ako som to z tych vlasov dostat nevedela...
@mirkaknm Lekársku vazelínu Ti na požiadanie pripravia priamo v lekárni, bez parfémov. Ide o tuhý tuk v porovnaní s olejom, ktorý má tekuté vlastnosti. Pri natieraní spraví v podstate rovnakú službu, keď sa nechá pôsobiť dlhšie.
Nasej ju rozpustila cista lekarska vazelina.Natrela som,nechala nejaku dobu pisobit a uplne zmakla a potom som jej ju len jemnucko ked uz bola uplne makka opacnou stranou nechta odstranila.